B brsgk1 Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 23 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2020 #1 Ekim ayının başında aldığım Kioxia Exceria SATA SSD değerlerim normal mi sizce? Sağlık 99'a düşmüş 1.7 TB veri yazmışım. Sizce servise yollamalı mıyım? Sağlık sorunu yüzünden sıkıntı yaratır mı? Smart verileri normal mi sizce? Dosya Ekleri photo_2020-11-29_22-05-12.jpg 65,5 KB · Görüntüleme: 108 photo_2020-11-29_22-05-14.jpg 68,4 KB · Görüntüleme: 122 photo_2020-11-29_22-05-16.jpg 86,1 KB · Görüntüleme: 109
Ekim ayının başında aldığım Kioxia Exceria SATA SSD değerlerim normal mi sizce? Sağlık 99'a düşmüş 1.7 TB veri yazmışım. Sizce servise yollamalı mıyım? Sağlık sorunu yüzünden sıkıntı yaratır mı? Smart verileri normal mi sizce?
WalterBishop Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 967 29 Kasım 2020 #2 Sıcaklık hariç bir sorun gözükmüyor bence.
B brsgk1 Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 23 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2020 #3 WalterBishop dedi: Sıcaklık hariç bir sorun gözükmüyor bence. Genişletmek için tıkla... Laptopta takılı olduğu için sıcaklık 20-40 derecelerinde geziyor. Soğutması rezalet laptopun.
WalterBishop dedi: Sıcaklık hariç bir sorun gözükmüyor bence. Genişletmek için tıkla... Laptopta takılı olduğu için sıcaklık 20-40 derecelerinde geziyor. Soğutması rezalet laptopun.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2020 #4 Gayet normal ve sağlıklı rahatça kullanıma devam edebilirsiniz.
B brsgk1 Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 23 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2020 #5 Demir Scaletta dedi: Gayet normal ve sağlıklı rahatça kullanıma devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, forumda 2-3 tane konu gördüm kronik sorunları varmış hız düşmesi ve sağlık düşmesi. O sorunların bende olmaması şans galiba.
Demir Scaletta dedi: Gayet normal ve sağlıklı rahatça kullanıma devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, forumda 2-3 tane konu gördüm kronik sorunları varmış hız düşmesi ve sağlık düşmesi. O sorunların bende olmaması şans galiba.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2020 #6 brsgk1 dedi: Teşekkür ederim, forumda 2-3 tane konu gördüm kronik sorunları varmış hız düşmesi ve sağlık düşmesi. O sorunların bende olmaması şans galiba. Genişletmek için tıkla... Evet bu ssd de sağlık düşmesi kronik ama iyi bakmışsınız ve çok zorlamamışsınız.
brsgk1 dedi: Teşekkür ederim, forumda 2-3 tane konu gördüm kronik sorunları varmış hız düşmesi ve sağlık düşmesi. O sorunların bende olmaması şans galiba. Genişletmek için tıkla... Evet bu ssd de sağlık düşmesi kronik ama iyi bakmışsınız ve çok zorlamamışsınız.
B brsgk1 Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 23 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2020 #7 Demir Scaletta dedi: Evet bu SSD'de sağlık düşmesi kronik ama iyi bakmışsınız ve çok zorlamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Pek dolu değil belki ondandır birde oyunları harddiske indiriyorum
Demir Scaletta dedi: Evet bu SSD'de sağlık düşmesi kronik ama iyi bakmışsınız ve çok zorlamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Pek dolu değil belki ondandır birde oyunları harddiske indiriyorum