M miracyog Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #11 Wheeler Man dedi: @miracyog BIOS'tan TPM'i kapatıp deneyebilir misiniz? TPM PTT'yi de kapatın. Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim aynı hocam. Dosya Ekleri SSDUtility_igJvgdjEnp.png 201,6 KB · Görüntüleme: 39
Wheeler Man dedi: @miracyog BIOS'tan TPM'i kapatıp deneyebilir misiniz? TPM PTT'yi de kapatın. Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim aynı hocam.
yusufegekaya0 Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 1.376 Çözümler 13 Yer Karabük/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit İşlemci: İ511400H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ Ram: 16 Gb 8X2 Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd Mouse: Logitech G102 MousePad: SteelSeries QCK Medium Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / İçerik Üreticisi 30 Ekim 2023 #12 Arkadaşlar sorun Intel VMD sürücüsünden kaynaklanıyor o yüzden SSD gözükmüyor uygulamada VMD silip kapatıp Windows'su tekrar kurun sorun çözülüyor.
Arkadaşlar sorun Intel VMD sürücüsünden kaynaklanıyor o yüzden SSD gözükmüyor uygulamada VMD silip kapatıp Windows'su tekrar kurun sorun çözülüyor.
MoltenSheel Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 30 Ekim 2023 #13 yusufegekaya0 dedi: Arkadaşlar sorun Intel VMD sürücüsünden kaynaklanıyor o yüzden SSD gözükmüyor uygulamada VMD silip kapatıp Windows'su tekrar kurun sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Bir dahaki format denerim artık teşekkürler. Aylarca çözemedik bu sorunu @Wheeler Man
yusufegekaya0 dedi: Arkadaşlar sorun Intel VMD sürücüsünden kaynaklanıyor o yüzden SSD gözükmüyor uygulamada VMD silip kapatıp Windows'su tekrar kurun sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Bir dahaki format denerim artık teşekkürler. Aylarca çözemedik bu sorunu @Wheeler Man
yusufegekaya0 Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 1.376 Çözümler 13 Yer Karabük/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit İşlemci: İ511400H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ Ram: 16 Gb 8X2 Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd Mouse: Logitech G102 MousePad: SteelSeries QCK Medium Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / İçerik Üreticisi 30 Ekim 2023 #14 MoltenSheel dedi: Bir dahaki format denerim artık teşekkürler. Aylarca çözemedik bu sorunu Genişletmek için tıkla... Ben 4 aydır araştırıyorum daha yeni çözdüm ayrıca VMD format atmadan ile de kapanıyor Aygıt Yöneticisi'nden VMD sürücülerini sil BIOS'tan VMD'yi kapat ben öyle kapattım.
MoltenSheel dedi: Bir dahaki format denerim artık teşekkürler. Aylarca çözemedik bu sorunu Genişletmek için tıkla... Ben 4 aydır araştırıyorum daha yeni çözdüm ayrıca VMD format atmadan ile de kapanıyor Aygıt Yöneticisi'nden VMD sürücülerini sil BIOS'tan VMD'yi kapat ben öyle kapattım.