Kioxia Exceria vs Kingston KC3000

recepaslan

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım sıfır Kioxia Exceria 1TB mı? Yoksa sağlığı yüzde 99 olan Kingston KC3000 1TB mı? İkisi de hemen hemen aynı fiyat, ana disk olarak kullanacağım Windows vs her şey onda olacak.

Hocalarım sıfır Kioxia Exceria 1TB mı? Yoksa sağlığı yüzde 99 olan Kingston KC3000 1TB mı? İkisi de hemen hemen aynı fiyat, ana disk olarak kullanacağım Windows vs her şey onda olacak.
Sıfır ürün daha mantıklı, sonuçta adınıza faturalı ve tertemiz. KC3000'nin sıfır fiyatıda çok yüksek değil. 4000TL olması lazım.

Sıfır ürün daha mantıklı, sonuçta adınıza faturalı ve tertemiz. KC3000'nin sıfır fiyatı da çok yüksek değil. 4000TL olması lazım.

Hocam öğrenciyim ve çok bütçem yok normalde direkt faturalı alacaktım fakat zam gelmiş mecbur limitim az zaten alacağım ürün sahibinden sıfır kutulu şekilde.

Belki bu modele bakabilirsiniz. Dram var ve rastgele okuma/yazma hızları fena değil.
Belki bu fiyata daha iyisini öneren çıkar orası ayrı.

Hocam öğrenciyim ve çok bütçem yok normalde direkt faturalı alacaktım fakat zam gelmiş mecbur limitim az zaten alacağım ürün sahibinden sıfır kutulu şekilde.
CrystalDiskInfo görüntüsü varmı KC3000'nin? Birde hız testi?

Belki bu modele bakabilirsiniz. DRAM var ve rastgele okuma/yazma hızları fena değil.

Hocam aralarında çok fark varmış ya okuma yazmada.

Belki bu modele bakabilirsiniz. Dram var ve rastgele okuma/yazma hızları fena değil.
Ben de kullanıyorum, hem Os yüklü hem depolama, oyun vs. için, en iyi seçenek bu olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı