ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.285 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Temmuz sonunda Kioxia G2 satın almıştım 1.5 ay kadar falan oldu fakat SSD sağlığının düştüğünü fark ettim. Bu kadar erken düşmesi sorun yaratır mı garanti vs göndermeli miyim? Dosya Ekleri ssd.png 53,2 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023
Temmuz sonunda Kioxia G2 satın almıştım 1.5 ay kadar falan oldu fakat SSD sağlığının düştüğünü fark ettim. Bu kadar erken düşmesi sorun yaratır mı garanti vs göndermeli miyim?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 17 Eylül 2023 #2 Gayet normal. Ayrıca o değer %0 dahi yazsa kullanmaya devam edebilirsiniz.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.285 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #3 Caner Uncu dedi: Gayet normal. Ayrıca o değer %0 dahi yazsa kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar kısa sürede sağlığının düşmesi düşündürttü sadece bir sorun olmaz umarım.
Caner Uncu dedi: Gayet normal. Ayrıca o değer %0 dahi yazsa kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar kısa sürede sağlığının düşmesi düşündürttü sadece bir sorun olmaz umarım.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 18 Eylül 2023 #4 ALUU dedi: Bu kadar kısa sürede sağlığının düşmesi düşündürttü sadece bir sorun olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Gigabyte 2500E modelini kullanıyorum, alalı 1 ay oldu bende de %2 düştü mesela.
ALUU dedi: Bu kadar kısa sürede sağlığının düşmesi düşündürttü sadece bir sorun olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Gigabyte 2500E modelini kullanıyorum, alalı 1 ay oldu bende de %2 düştü mesela.