Kioxia G2 alınır mı?

487218

Hectopat
Merhaba, Kioxia G2 500GB modelini sipariş verdim. Ancak aklıma tam yatmadı. Siparişi iptal etmeli miyim? Sizce bu model alınır mı? 1200TL'ye daha iyi bir model var mıdır? Daha fazla bütçem yok.

Hocam bazı yerlerde DRAM'siz diye kötülemişler ama DRAM neye yarıyor tam olarak? Bu fiyat bandındaki hepsi NAND maalesef.

Hocam g2'de zaten DRAM var diye biliyorum ve en uygun DRAM'li SSD oluyor kendisi.

Hocam bazı yerlerde DRAM'siz diye kötülemişler ama DRAM neye yarıyor tam olarak? Bu fiyat bandındaki hepsi NAND maalesef.

Kim DRAM'siz dedi? DRAM'li bir SSD cunku tam tersine, bende kullanıyorum. DRAM daha kararli bir bilgisayar, daha kararli bir SSD demek kisaca.

Teşekkürler hocam.
Kim DRAM'siz dedi? DRAM'li bir SSD cunku tam tersine, bende kullanıyorum. DRAM daha kararli bir bilgisayar, daha kararli bir SSD demek kisaca.
Hocam farklı bir forumda gördüm sanki öyle bir şey. Şuanda epeydan baktım DRAM varmış. Teşekkür ederim.
Ben almam ama ucuzsa al idare eder. Isınıyor diye biliyorum yeni nesil bir SSD değil.
Hocam bu fiyata daha iyisini bulamadım bir türlü.
Ne için kullanacaksın SSD'yi?
Oyun amaçlı kullanıcam. Genelde oyun oynayıp internette dizi izliyorum.

Ben SN580 alırdım. Bu SSD de DRAM yok HMB var ama g2'nin zaten vadettiği maksimum yazma hızı 1700 mb/s.
Büyük dosyayla işim olsa bile SN580 alırdım. Anakartın 4.0 destekliyorsa SN580 zaten avantajlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…