Kioxia M.2 SSD alınır mı?

Okuma/yazma hızı çok düşük ama.

Kioxia da kronik sorun falan yok değil mi bazı konularda var demişler ondan Kioxia'dan vazgeçtim ve Kioxia 1TB M.2 iyi midir?

Bir de Kioxia'nin okuma/yazma hızları çok düşük.

İnsanlar işletim sistemi kuruyorlar sence düşük olsa kurarlar mi ve o yazılar en düşük değerini baz alıyor yani yazılanlardan daha fazla alıyorsunuz baz alınan en yavaş seklini geçiyorlar.

İnsanlar işletim sistemi kuruyorlar sence düşük olsa kurarlar mi ve o yazılar en düşük değerini baz alıyor yani yazılanlardan daha fazla alıyorsunuz baz alınan en yavaş seklini geçiyorlar.

Ben zaten ek depolama olarak kullanacağım ama cogunlukla oyun indiriyorum ve hızlı inmesini istiyorum o önemli değil mi?

O yüzden Crucial seçtim.

Ben zaten ek depolama olarak kullanacağım ama cogunlukla oyun indiriyorum ve hızlı inmesini istiyorum o önemli değil mi?

Hızlı inmesi internetine bağlı SSD ise PC hızlı açılması oyundaki bekleme sureleri haritalarin erken yüklenmesi dosyalari daha hızlı aktarma vb gibi.

O yüzden Crucial seçtim.

Dedigim gibi iyice bir araştırın hatta int Kioxia 1TB vs Crucial 1TB yazın ben Kioxia alırdım ama dediğim gibi sizin seçiminiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…