D Dünyadan Bir haber Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 47 22 Nisan 2023 #21 ismejxenk dedi: Kioxia al bence. Genişletmek için tıkla... İçinden ne geçiyorsa onu alsın kendi seçimini yapabilir artık umarım yardımcı olmuşuzdur ama.
ismejxenk dedi: Kioxia al bence. Genişletmek için tıkla... İçinden ne geçiyorsa onu alsın kendi seçimini yapabilir artık umarım yardımcı olmuşuzdur ama.
ismejxenk Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #22 Dünyadan Bir haber dedi: İçinden ne geçiyorsa onu alsın kendi seçimini yapabilir artık umarım yardımcı olmuşuzdur ama. Genişletmek için tıkla... Orası öylede Kioxia daha iyi olduğu için dedim Toshiba'nın alt markalarından biri zaten.
Dünyadan Bir haber dedi: İçinden ne geçiyorsa onu alsın kendi seçimini yapabilir artık umarım yardımcı olmuşuzdur ama. Genişletmek için tıkla... Orası öylede Kioxia daha iyi olduğu için dedim Toshiba'nın alt markalarından biri zaten.
D Dünyadan Bir haber Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 47 22 Nisan 2023 #23 ismejxenk dedi: Orası öylede Kioxia daha iyi olduğu için dedim Toshiba'nın alt markalarından biri zaten. Genişletmek için tıkla... Aynn muadili ürünü bende diyorum ama işte karar onun
ismejxenk dedi: Orası öylede Kioxia daha iyi olduğu için dedim Toshiba'nın alt markalarından biri zaten. Genişletmek için tıkla... Aynn muadili ürünü bende diyorum ama işte karar onun