NadasCoach Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #21 Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar ayarları değiştir kısmına tıklayıp dener misiniz? Olmazsa USB ile temiz kurulum yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yeni bir şey yaptım hallettim Depolama alanı oluştur dediğimde 1,08 TB alan açıldı oldu mu?
Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar ayarları değiştir kısmına tıklayıp dener misiniz? Olmazsa USB ile temiz kurulum yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yeni bir şey yaptım hallettim Depolama alanı oluştur dediğimde 1,08 TB alan açıldı oldu mu?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.006 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #22 NadasCoach dedi: Hocam şu an yeni bir şey yaptım hallettim. Depolama alanı oluştur dediğimde 1,08 TB alan açıldı oldu mu? Eki Görüntüle 2462985 Genişletmek için tıkla... SSD şu an disk yönetiminde gözüküyor mu?
NadasCoach dedi: Hocam şu an yeni bir şey yaptım hallettim. Depolama alanı oluştur dediğimde 1,08 TB alan açıldı oldu mu? Eki Görüntüle 2462985 Genişletmek için tıkla... SSD şu an disk yönetiminde gözüküyor mu?
NadasCoach Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #23 Einstein dedi: SSD şu an disk yönetiminde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.006 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #24 NadasCoach dedi: Eki Görüntüle 2462998 Genişletmek için tıkla... Olmuş o zaman.
NadasCoach Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #25 Disk 960'dı 890 mı ne kullanılabiliyordu birden 1105 GB oldu bir problem yaratır mı bu?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.006 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #26 NadasCoach dedi: Disk 960'dı 890 mı ne kullanılabiliyordu birden 1105 GB oldu bir problem yaratır mı bu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
NadasCoach dedi: Disk 960'dı 890 mı ne kullanılabiliyordu birden 1105 GB oldu bir problem yaratır mı bu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
NadasCoach Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #27 Einstein dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'den oyun indirmeye çalıştığımda yeterli boş alan yok diyor
Einstein dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'den oyun indirmeye çalıştığımda yeterli boş alan yok diyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.006 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #28 NadasCoach dedi: Steam'den oyun indirmeye çalıştığımda yeterli boş alan yok diyor Genişletmek için tıkla... En iyisi USB ile temiz kurulum yapın.
NadasCoach dedi: Steam'den oyun indirmeye çalıştığımda yeterli boş alan yok diyor Genişletmek için tıkla... En iyisi USB ile temiz kurulum yapın.
NadasCoach Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #29 Einstein dedi: En iyisi USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yaptığımda böyle bir şey oldu direkt Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim de Neyse bir daha formatlayım.
Einstein dedi: En iyisi USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yaptığımda böyle bir şey oldu direkt Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim de Neyse bir daha formatlayım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.006 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #30 NadasCoach dedi: USB ile temiz kurulum yaptığımda böyle bir şey oldu direkt Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim de. Genişletmek için tıkla... Siz yine USB ile temiz kurulum yapın. Kurulum esnasında diskleri biçimlendirmeyi unutmayın.
NadasCoach dedi: USB ile temiz kurulum yaptığımda böyle bir şey oldu direkt Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim de. Genişletmek için tıkla... Siz yine USB ile temiz kurulum yapın. Kurulum esnasında diskleri biçimlendirmeyi unutmayın.