3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 5 Ocak 2021 #11 246941 dedi: Kötü. İptal edebiliyorsanız edin. Genişletmek için tıkla... Dediği gibi, kötü marka Samsung veya WD öneririm. Son düzenleme: 5 Ocak 2021
246941 dedi: Kötü. İptal edebiliyorsanız edin. Genişletmek için tıkla... Dediği gibi, kötü marka Samsung veya WD öneririm.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 5 Ocak 2021 #12 Efsane SSD, adamlar SSD'ye soba eklemiş evi ısıtıyor. Doğalgazdan büyük oranda kar ettim. Almayın şu SSD'yi. Ben yaptım bir hata... Not: M.2 SSD bu, SATA SSD'nin bu sıcaklıklara ulaşması için lava atmak gerek.
Efsane SSD, adamlar SSD'ye soba eklemiş evi ısıtıyor. Doğalgazdan büyük oranda kar ettim. Almayın şu SSD'yi. Ben yaptım bir hata... Not: M.2 SSD bu, SATA SSD'nin bu sıcaklıklara ulaşması için lava atmak gerek.
3070 OverClocklayan Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 527 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Arabalı yatağının bulunduğu oda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2021 #13 Evet evet kesinlikle öyledir evet evet haklısınız.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 5 Ocak 2021 #14 PanzerTR dedi: Efsane SSD, adamlar SSD'ye soba eklemiş evi ısıtıyor. Doğalgazdan büyük oranda kar ettim. Eki Görüntüle 817621 Almayın şu SSD'yi. Ben yaptım bir hata... Genişletmek için tıkla... Hocam 84C'yi görünce 90C'li ekran kartı ile parmağımı yaktığım aklıma geliyor.
PanzerTR dedi: Efsane SSD, adamlar SSD'ye soba eklemiş evi ısıtıyor. Doğalgazdan büyük oranda kar ettim. Eki Görüntüle 817621 Almayın şu SSD'yi. Ben yaptım bir hata... Genişletmek için tıkla... Hocam 84C'yi görünce 90C'li ekran kartı ile parmağımı yaktığım aklıma geliyor.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 5 Ocak 2021 #15 PanzerTR dedi: Efsane SSD, adamlar SSD'ye soba eklemiş evi ısıtıyor. Doğalgazdan büyük oranda kar ettim. Eki Görüntüle 817621 Almayın şu SSD'yi. Ben yaptım bir hata... Not: M.2 SSD bu, SATA SSD'nin bu sıcaklıklara ulaşması için lava atmak gerek. Genişletmek için tıkla... Kasanın camını çıkarında oda ısınsın.
PanzerTR dedi: Efsane SSD, adamlar SSD'ye soba eklemiş evi ısıtıyor. Doğalgazdan büyük oranda kar ettim. Eki Görüntüle 817621 Almayın şu SSD'yi. Ben yaptım bir hata... Not: M.2 SSD bu, SATA SSD'nin bu sıcaklıklara ulaşması için lava atmak gerek. Genişletmek için tıkla... Kasanın camını çıkarında oda ısınsın.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 5 Ocak 2021 #16 Konu sahibi GTA V ve Windows 10 indirince zaten 20 GB kalacak. kalan 20 GB CS:GO iner mi inmez mi belli değil. Millet Steam'de kütüphane diziyor.
Konu sahibi GTA V ve Windows 10 indirince zaten 20 GB kalacak. kalan 20 GB CS:GO iner mi inmez mi belli değil. Millet Steam'de kütüphane diziyor.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 5 Ocak 2021 #17 LevinApex dedi: https://www.hepsiburada.com/kioxia-...-2-5-3d-nand-ssd-ltc10z240gg8-p-HBV00000U34M3 acil olduğu için ince hesap yerine biraz daha fazla verip Hepsiburada'dan aldım. SSD nasıldır SanDisk'ten iyi diyorlar nedir ne değildir? Genişletmek için tıkla... Önermem, Patriot Burst veya apacher panther gibi SSD'lere yönelebilirsiniz.
LevinApex dedi: https://www.hepsiburada.com/kioxia-...-2-5-3d-nand-ssd-ltc10z240gg8-p-HBV00000U34M3 acil olduğu için ince hesap yerine biraz daha fazla verip Hepsiburada'dan aldım. SSD nasıldır SanDisk'ten iyi diyorlar nedir ne değildir? Genişletmek için tıkla... Önermem, Patriot Burst veya apacher panther gibi SSD'lere yönelebilirsiniz.
M muhammed_05 Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #18 Kesinllikle öneririm çok kalıtelı bır japon markası, henüz muadilini görmedim gayet de başarılılar ve çok da iyi ekipleri mevcut. bir grup bot tarafından saldırıldıklarını düşünüyorum PanzerTR dedi: Efsane SSD, adamlar SSD'ye soba eklemiş evi ısıtıyor. Doğalgazdan büyük oranda kar ettim. Eki Görüntüle 817621 Almayın şu SSD'yi. Ben yaptım bir hata... Not: M.2 SSD bu, SATA SSD'nin bu sıcaklıklara ulaşması için lava atmak gerek. Genişletmek için tıkla... duyduğum kadarıyla bir parti ürününde hata olmuş açıklama yapacakları büyük ihtimalle hangi gb ve seri de bu hatayı yaşadın acaba ?
Kesinllikle öneririm çok kalıtelı bır japon markası, henüz muadilini görmedim gayet de başarılılar ve çok da iyi ekipleri mevcut. bir grup bot tarafından saldırıldıklarını düşünüyorum PanzerTR dedi: Efsane SSD, adamlar SSD'ye soba eklemiş evi ısıtıyor. Doğalgazdan büyük oranda kar ettim. Eki Görüntüle 817621 Almayın şu SSD'yi. Ben yaptım bir hata... Not: M.2 SSD bu, SATA SSD'nin bu sıcaklıklara ulaşması için lava atmak gerek. Genişletmek için tıkla... duyduğum kadarıyla bir parti ürününde hata olmuş açıklama yapacakları büyük ihtimalle hangi gb ve seri de bu hatayı yaşadın acaba ?