339606 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Kasım 2020 #11 Chloe Price dedi: SSD'niz kronik sorunlu. Yavaşlatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: 1 Yıldır TR200 kullanıyorum benim sağlık %93 şu an. Kronik sorunlu maalesef ama hızında bir düşme olmadı. Bir daha SSD alırsam kesinlikle Toshiba (Kioxia) almayacağım. Genişletmek için tıkla... justkuzucuk dedi: Yazdığım şey silinmiş ama SSD kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... avis1 dedi: Yapilabilecek pek bir şey yok kardeşim %87 olan SanDisk neredeyse 4 yıldır çalışıyor performansında düşme olursa garantiye gönderirsin. Genişletmek için tıkla... Peki sağlığı %10'a düşerse veya %0 olursa ne oluyor.
Chloe Price dedi: SSD'niz kronik sorunlu. Yavaşlatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: 1 Yıldır TR200 kullanıyorum benim sağlık %93 şu an. Kronik sorunlu maalesef ama hızında bir düşme olmadı. Bir daha SSD alırsam kesinlikle Toshiba (Kioxia) almayacağım. Genişletmek için tıkla... justkuzucuk dedi: Yazdığım şey silinmiş ama SSD kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... avis1 dedi: Yapilabilecek pek bir şey yok kardeşim %87 olan SanDisk neredeyse 4 yıldır çalışıyor performansında düşme olursa garantiye gönderirsin. Genişletmek için tıkla... Peki sağlığı %10'a düşerse veya %0 olursa ne oluyor.
Switcher Picopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 182 18 Kasım 2020 #12 339606 dedi: Peki sağlığı %10'a düşerse veya %0 olursa ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun oluyor .
339606 dedi: Peki sağlığı %10'a düşerse veya %0 olursa ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun oluyor .