Kioxia SSD sağlığım hızlı düşüyor

Yazılımı güncel oyunlarda 63 64 dereceyi görebiliyor.

Yok hocam sadece oyun günlük kullanım vs. nasıl o kadar kullanımı var hala açıklık getiremedim.

40 gün önce aldığınızı belirtmişsiniz. Aldığınızda diski kontrol etmiş miydiniz? Daha önce kullanılmış bir diski size takmış olma ihtimallari de var. Çünkü diskin çalışma saatine baktığımızda 40 gün civarında çalıştığı görülüyor. Kasanızı 40 gün önce aldığınız düşünüldüğünde sistemin hiç kapanmamış olması lazım.

Yazılımı güncel oyunlarda 63 64 dereceyi görebiliyor.

Yok hocam sadece oyun günlük kullanım vs. nasıl o kadar kullanımı var hala açıklık getiremedim.

PC de virus falan olabilir mi hocam? Gecen gun basima geldi mining yapan virusler varmis benim ekran karti bosta cilidirip deliriyordu. Bosta 80 dereceye cikiyordu. Meger virus varmis.temizledim normale dondu.
Ufak bir bilgi geceyim istedim. Bazen sorunu cok buyuk dusunup bulamayabiliyoruz.

40 gün önce aldığınızı belirtmişsiniz. Aldığınızda diski kontrol etmiş miydiniz? Daha önce kullanılmış bir diski size takmış olma ihtimallari de var. Çünkü diskin çalışma saatine baktığımızda 40 gün civarında çalıştığı görülüyor. Kasanızı 40 gün önce aldığınız düşünüldüğünde sistemin hiç kapanmamış olması lazım.

Kusura bakmayın tam 66 gün olmuş alalı yanlış yazmışım ilk aldıgımda SSD sağlıgına bakmamıstm İtopya'dan hazır olarak aldım yine de 120GB günlük kullanımım var verilere göre

PC de virus falan olabilir mi hocam? Gecen gun basima geldi mining yapan virusler varmis benim ekran karti bosta cilidirip deliriyordu. Bosta 80 dereceye cikiyordu. Meger virus varmis. Temizledim normale dondu.
Ufak bir bilgi geceyim istedim. Bazen sorunu cok buyuk dusunup bulamayabiliyoruz.

Az önce Avast tam virüs taraması yaptırdım sorun çıkmadı. Ekran kartı, CPU sıcaklık değerlerim de stabil.

Wi-Fi Port yönlendirme ayarlarıyla oynamışım şu an sıkıntı yok 😄

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı