Bazı konularda gördüğüm ve yakınlarımdan aldığım varsayımlara göre Kioxia marka SSD'leri önermiyorlar, bunun sebebi nedir? Neden kimse önermiyor? Hiç alınmaması gereken bir SSD mi? Alınsa ve kullanılsa ne yönden sıkıntı çekeriz? İlerleyen dönemlerde sorun yaratır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
Bazı konularda gördüğüm ve yakınlarımdan aldığım varsayımlara göre Kioxia marka SSD'leri önermiyorlar, bunun sebebi nedir? Neden kimse önermiyor? Hiç alınmaması gereken bir SSD mi? Alınsa ve kullanılsa ne yönden sıkıntı çekeriz? İlerleyen dönemlerde sorun yaratır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
Pek tekin modeller değiller. Exceria SSD'leri mesela Phison S11'den bile daha kötü S11T kontrolcüsünden ötürü hız ve sağlık düşmesi gibi sorunlar yaşatıyor. Tercih edilmemeli mümkün olduğunca.
SSD'im bu. SSD okuma/yazma hızı ortalama 380/430 arası. Sizce neden olabilir? SSD sağlık testinde hiçbir sıkıntı çıkmadı ve sağlık durumu %100 gözüküyor. Not: Ürünü alalı 1 ay oldu.
Arkadaşlar, 1 ay önce laptop aldım. İçinde M.2 SSD var. Hızının 1500 civarlarında olması lazım, test yapıyorum 400 çıkıyor. Format attım düzeldi 2-3 gün sonra yine test yaptım 400 çıktı. Neden böyle, yardımcı olur musunuz?