Kira sözleşmesi bitmeden ayrılmak

JaggerVex

Hectopat
Arkadaşlar merhaba iyi günler dilerim, şu anda kirada oturuyorum ve sözleşmemin 2. yılındayım daha yeni yenilendi ve yeni zamlı kirayı ödemekte zorlanıyorum. Benim sormak istediğim, kira sözleşmem bitmemişken ( bitimine 10 ay var ) ev sahibine kirayı maddi imkansızlıklar nedeni ile ödeyemeyeceğimi söylediğimde hukuken bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer evden çıkacaksanız 1 ay öncesinden haber bilgi verirseniz sorun olmayacaktır. Öncesinde durumu anlatıp indirim talep edebilirsiniz ama tamamen ev sahibinin inisiyatifine kalmış.

Kağıt üstünde evin yeniden kiraya verilene kadar boşta geçen aylar için kira ödemeye devam etmeniz gerekiyor. Ancak ev sahiplerinin bu hukuki haklarını kullandıklarını hiç görmedim.

Kağıt üstünde evin yeniden kiraya verilene kadar boşta geçen aylar için kira ödemeye devam etmeniz gerekiyor. Ancak ev sahiplerinin bu hukuki haklarını kullandıklarını hiç görmedim.
Anlayış göstereceğini umuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…