Kira sözleşmesi feshedilebilir mi?

nurgul

Kilopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere üniversiteler yaza kadar uzaktan eğitim verecek. Kiraladığım apart Eylül'e kadar devam ediyor. Cayma hakkım var mı? Oturmayacağım eve kira ödemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Depozito verdin mi? 1 kira bedelidir verdiysen. O yanar en fazla. yada birisini bul yerine. Apart ve ev sahipleri pek önemsemez, parasına bakar.

Ben bir ay kalmıştım sözleşme 1 yıllıktı ve depozitoyu tamamen aldım. Depozito denilen şey eşya karşılığı verilen para yani sözleşme ile alakası yok (tabi sözleşmede madde yoksa). Eşyalarda sorun yoksa alabilir yani.
Apartlar müşteri sıkıntısı çekmez. Depozitoyu vermez sözleşmeyi yırtar ev sahibi.

Bildiğiniz üzere üniversiteler yaza kadar uzaktan eğitim verecek. Kiraladığım apart Eylül'e kadar devam ediyor.
Pat diye çıkma. Ev sahibine 2-3 hafta sonra çıkacağım de o da kendi hazırlıklarını yapakoysun. Depozitoyu alabilirsin eğer eşyalara zarar vermediysen tabi sözleşmedeki maddeleri de dikkatlice oku.

Depozitoyu vermez sözleşmeyi yırtar ev sahibi.
Nasıl yapacakmış onu? Arkadaş gider polise şikayet eder. Dediğim gibi 1 ay kaldım evden depozitomu alıp çıktım.

Pat diye çıkma. Ev sahibine 2-3 hafta sonra çıkacağım de o da kendi hazırlıklarını yapakoysun. Depozitoyu alabilirsin eğer eşyalara zarar vermediysen tabi sözleşmedeki maddeleri de dikkatlice oku.

Nasıl yapacakmış onu? Arkadaş gider polise şikayet eder. Dediğim gibi 1 ay kaldım evden depozitomu alıp çıktım.
Adam da sözleşme var, 1 yıllık bedeli öder derse ne yapacaksın? Tapu gibi sözleşmesi var Apartların. Adamlar isterlerse her türlü alır parayı. Ben iyimser bir şey söyledim.

Öyle bir madde içermiyorsa bir şey yapamaz. Depozito denilen şey eşya karşılığı verilen bir şeydir. Eve zarar verilmediği sürece geri alınır.
Sence Apart sahipleri salak mı? Ben birden fazla Apart ve Rezidans da kaldım hepsi sözleşmelerine böyle maddeler ekliyor. Bazıları depoziton yanar diyor. Bazıları sözlü kiralama yapıyor, 1 kira bedeli güvence alarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı