Kiracı evden çıkmıyor

Sözleşmeniz kaç yıllık, bittiyse dava açın anında kazanırsınız, eve zarar verirse onun yanına kalmaz tazminat alır büyük ihtimalle.

Parayı verdiğine dair bir kanıt da yok galiba. Olmaması daha iyidir.

Sözleşmeniz kaç yıllık, bittiyse dava açın anında kazanırsınız, eve zarar verirse onun yanına kalmaz tazminat alır büyük ihtimalle.

Sözleşme 1.5 ay önce bitti ve 1 yıllıktı. 1.5 aydır bu sorunla uğraşıyoruz ve çıkmamakta ısrarcı.

Parayı verdiğine dair bir kanıt da yok galiba. Olmaması daha iyidir.

Parayı verdiğini kanıtlar çünkü bankaya yatırıyordu. Ama dediğim gibi piyasanın çok çok altında ödüyordu. Bunu fırsat bilip zorbalık yapıyor.

Hocam sebep nasıl yok ev sonuçta kendilerinin. Sözleşme de dolduysa ve zorla çıkmıyorsa çıkarmakta sorun nasıl olur ya. Bizde de aynı durum olacak gibi ondan biraz fazla soruyorum.
Sözleşmenin bitişi o kişinin orda yaşama hakkının tamamen bittiği anlamına gelmez.

Beni evimden ediyorlar diyerek karşı dava da açabilir, hakkıdır.

Tahliye davası açabilirsiniz hocam, bu arada kira ne kadar.

Sözleşme 1.5 ay önce bitti ve 1 yıllıktı. 1.5 aydır bu sorunla uğraşıyoruz ve çıkmamakta ısrarcı.
Hocam bizim kiracı çıkmamak için şehir dışına gitti evine gidiyoruz kapıyı açan yok resmen kovamıyoruz kadını ya.

Sözleşmenin bitişi o kişinin orda yaşama hakkının tamamen bittiği anlamına gelmez.

Beni evimden ediyorlar diyerek karşı dava da açabilir, hakkıdır.
Evimden ediyorlar der ama ev onun değil.

Kiracıyı hukuki anlamda çıkaramazsınız. Dava açsanız da kaybedersiniz. Çünkü kiracı sözleşmeyi bitirmediği durumda sözleşme otomatik olarak yenilenmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…