Kiracı evden çıkmıyor

Ayrıca adam tehdit ediyor diyorum siz zorbalık yapıyorsunuz diyorsunuz. Yüce tanrı akıl fikir versin.

Ama yok ben bunu evden çıkaracağım diyorsan tahliye şartlarını karşılaması lazım. Örneğin kirayı vermemesi, eve zarar vermesi vs vs.

Ayrıca adam tehdit ediyor diyorum siz zorbalık yapıyorsunuz diyorsunuz. Yüce tanrı akıl fikir versin.
Tehdit ediyorsa tehdit için dava açarsınız.

Böyle konularda kanun kiracılardan yana. Avukatlar bile bunu söylüyor. Bende ev veren olarak zararıma ama yapacak bir şey yok.

Siz evden çıkacaksın derseniz böyle bir tepki alırsınız tabii. Ne bekliyordun tamam çıkıyorum demesini mi?

Geçen sene bu adam evin eksiklerini ikinci ellerle tamamladığı için 500 verdi bize. Tamamladığı dediğim şeyler de 3 adet eski kanepe 1 adet eski sokak kapısı. Buradaki en kötü evlerin piyasası 3 binden başlıyor. Sadece ilk sene böyle ödeyeceğim diye anlaşmıştı. Piyasa arttı diye kafamıza göre arttırmıyoruz. Biraz empatiden yoksun olmayın.

Ne yani piyasa arttı diye kiracıyı ezmek hakkınız mı oldu ? Para tatlı gelirken sıkıntı yok, kiralar artınca da tepesine çıkmaya çalışın ama yok öyle dünya.

Polis hiçbir şey yapamaz mahkeme kararı olmadan. İlla çıkartıcam diyorsa dava açması lazım polis çağırmakla olmaz.

Ne yani piyasa arttı diye kiracıyı ezmek hakkınız mı oldu ? Para tatlı gelirken sıkıntı yok, kiralar artınca da tepesine çıkmaya çalışın ama yok öyle dünya.
Ne kiracı ezmesi? Kiracıyı ezmek olmasın diye bedava mı otursunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…