Kiracı medeni durumu hakkında yalan söylerse ne yapılabilir?

TekAdam

Centipat
Daha fazla  
Evi kiralarken biri geldi dedi ki biz yeni evliyiz çocuğumuz yok. Veya ben bekarım tek kalacağım dedi. Ama ondan sonra evli ve iki çocuklu çıktı diyelim. Bu durumda ne yapacağız, kira sözleşmesinde kişinin medeni durumu çocuk sayısı ile ilgili bir bölüm yok. Evde kaç kişi yaşayacağı ile ilgili bir koşul koyamaz mıyız?

Evi senden alıp da oda oda kiralatmayacaksa ev sahibine ne ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev ahır mı, istediğin kadar kişiyi doldur, evin içini batır.
Kirası ödendiği sürece orası kiracıya ati. İsterse diğer komşuları rahatsız etmeyecek şekilde içeride sığır bile bakar.

Kirası ödendiği sürece orası kiracıya ati. İsterse diğer komşuları rahatsız etmeyecek şekilde içeride sığır bile bakar.
Bakamaz. 1 kişinin yaşadığı evin yıpranması ile 3 çocuklu bir ailenin yaşadığı evin yıpranması arasında dağlar kadar fark var.

Kiracının medeni durumu seni ilgilendirmez sözleşmeyi yaptıysan kira sözleşmesinde medeni durumuyla ilgili yalan beyanda bulunsa bile bu sözleşmeyi iptal etmez.

Kiracının medeni durumu seni ilgilendirmez sözleşmeyi yaptıysan kira sözleşmesinde medeni durumuyla ilgili yalan beyanda bulunsa bile bu sözleşmeyi iptal etmez.
Medeni durumu ile ilgilenmiyorum. Ben evimin içine edilecek mi edilmeyecek mi onun peşindeyim. 1 kişinin yaşadığı ev ile 3 çocuk 2 ebeveyn yaşadığı ev aynı derece yıpranmıyor.

Moderatörün biri konuya saçma sapan başlık atınca millet başlığı okuyup konuyu yanlış yorum yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…