Kiralabunu.com güvenilir mi?

Kiraladıkları ürünleri nasıl geri alabiliyorlar ben ona takıldım.
Findeks raporu isteyebilecek kadar sermayesi olan bir kurum. Avis nasıl kiraladığı arabaları geri alıyor ise aynı şekilde :) tabiki arada kaçak-göçek oluyordur. Avis'te bile oluyor

Yani mesela kulaklığın kutusunu biraz çizsem istemeden sorun olur mu %70 kaskı gibi bir şey var sanırım veya başka güvenilir bir yer var mı?

Findeks raporu isteyebilecek kadar sermayesi olan bir kurum. Avis nasıl kiraladığı arabaları geri alıyor ise aynı şekilde :) tabii ki arada kaçak-göçek oluyordur. Avis'te bile oluyor.

Yani mesela kulaklığın kutusunu biraz çizsem istemeden sorun olur mu %70 kaskı gibi bir şey var sanırım veya başka güvenilir bir yer var mı?
Kullanıma engel teşkil etmediği ya da kozmetik görüntüyü çok bozmadığı sürece sorun olacağını sanmam.

kiralabunu.com'dan AirPods 4 ANC kiralamak istiyorum. Rahat mı, ANC performansı nasıl deneyimleyeceğim? Sizce güvenilir mi bu site? 1 ay kiralama yapacağım.

Tamamen güvenilir bir site, kendim şahsen 3 ay AirPods Pro 2 kiraladım. Ürün sıfır geldi gayet de memnun kaldım ama ben süre bitmeden 1 hafta önce gönderim yaptığım halde kendileri biraz geç onay verdiler ve sürekli bende aylık parayı tahsis etmeye çalıştılar. O konuda dikkatli olun. Ben sanal kart ile kiralamıştım herhangi bir sorun yaratmadılar. Ayrıca bir de 3 ay Xiaomi Mi Pro 2 elektrikli scooter kiraladım fakat memnun kalmadım geldiği gibi gönderdim. Kutusu yırtık falan zar zor yaşıyordu, ayrıca üründe ben birkaç problem ile karşılaştığım halde gönderdiğimde onlar bir problem ile karşılaşmadıklarını anlatıyorlardı.

Kanıt:

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 5

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı