Sözleşme vardır herhâlde. Bir de TC, ev adresi falan isteniyorsa gayet normal. Millet arabasını kiralatıyor bir de.Kiraladıkları ürünleri nasıl geri alabiliyorlar ben ona takıldım.
Findeks raporu isteyebilecek kadar sermayesi olan bir kurum. Avis nasıl kiraladığı arabaları geri alıyor ise aynı şekildeKiraladıkları ürünleri nasıl geri alabiliyorlar ben ona takıldım.
Findeks raporu isteyebilecek kadar sermayesi olan bir kurum. Avis nasıl kiraladığı arabaları geri alıyor ise aynı şekildetabii ki arada kaçak-göçek oluyordur. Avis'te bile oluyor.
Kullanıma engel teşkil etmediği ya da kozmetik görüntüyü çok bozmadığı sürece sorun olacağını sanmam.Yani mesela kulaklığın kutusunu biraz çizsem istemeden sorun olur mu %70 kaskı gibi bir şey var sanırım veya başka güvenilir bir yer var mı?
Kullanıma engel teşkil etmediği ya da kozmetik görüntüyü çok bozmadığı sürece sorun olacağını sanmam.
kiralabunu.com'dan AirPods 4 ANC kiralamak istiyorum. Rahat mı, ANC performansı nasıl deneyimleyeceğim? Sizce güvenilir mi bu site? 1 ay kiralama yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.