Kiralabunu sitesi güvenilir mi?

Emreex0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İnternette gezinirken kiralabunu sitesine rastladım, bu siteyi daha önce kullanan veya bir şey kiralayan oldu mu? Deneyimleriniz nasıldı? Sizce bu siteden bir ürün kiralanır mı?

Güvenli olsada diğer sitelere nazaran daha birazcık daha pahalı geldi gözüme.

Merhaba. İnternette gezinirken kiralabunu sitesine rastladım, bu siteyi daha önce kullanan veya bir şey kiralayan oldu mu? Deneyimleriniz nasıldı? Sizce bu siteden bir ürün kiralanır mı?

Yakın bir arkadaşım burayı kullanarak direksiyon seti almıştı ve sorunsuz hizmet aldı. Sadece kayıt işlemleri birazcık uzun sürüyor kredi notu vs sordular diyordu onun dışında herhangi bir sorun yaşayacağınız sanmıyorum. Ürün geldiği zaman fotoğraf çekersiniz ve durumunu kanıt alırsanız ve hasar vermezseniz sorun çıkmaz.

Güvenli olsa da diğer sitelere nazaran daha birazcık daha pahalı geldi gözüme.

Bir kereliğe mahsus kiralama yapacağım hocam o yüzden pek takılmadım ve seçili ürünlerde ilk ay özel 1 TL kampanyası varmış

Süper hocam, teşekkür ederim cevabınız için.

Güvenlidir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…