Yazışmada isim hatası var, finana yazıyor finans değil yani ismi taklit eden sahte bir hesap mı yoksa siz mi kaydedip ismi hatalı girdiniz?
Bir de bir şirketin çalışanı bile size güvenilirdir değildir türü bir yorum yapamaz, grup şirketini bilmez. Polise gidip hastahanedeki doktor gerçek doktor mu derseniz ikisi de devlet çalışanı olduğu halde ne bileyim ben diyecektir. Özel sektör de pek farklı değil. Bankanın çağrı merkezi çalışanı, banka hangi şirkete yatırım yapmış bilmez.
QNB Finansbankâın kurum içi giriÅimi olarak 2021 yılında hayata geçen, elektronik cihazları kolayca kiralamaya yarayan Kiralarsın, QNB Finansbankâtan spin-off
Elektronik cihazları güvenli bir şekilde kiralamanıza odaklanan Kiralarsın, 2,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını duyurdu.
Haberleri aratınca yasal bir şirket olduğunu görüyoruz. Basın bülteni göndermişler aldıkları yatırımla ilgili, iletişim çalışması yapmışlar.
Hizmetlerini denemedim, iyi midir, memnun olur musunuz bilemem. Ancak gerçek bir şirket gibi görünüyor; bu konuyu da görüp mail atmışlar zaten.
Özetle tekrar edeyim: Şahsen denemedim, tanımıyorum ama görüşüm legal/legit denen yasal/normal bir şirket oldukları yönünde.