ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 13 Mayıs 2023 #11 BizowiE dedi: Hocam ne kiraladiniz güvenilir mi site? @ooredoo Genişletmek için tıkla... LiquidSnake dedi: Aldınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocalarım her baktığımda alacağım ürün zam yediği için vazgeçtim.
BizowiE dedi: Hocam ne kiraladiniz güvenilir mi site? @ooredoo Genişletmek için tıkla... LiquidSnake dedi: Aldınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocalarım her baktığımda alacağım ürün zam yediği için vazgeçtim.
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 13 Mayıs 2023 #12 ooredoo dedi: Yok hocalarım her baktığımda alacağım ürün zam yediği için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ben PS5 kiraladım oyun ile güvenilirler elime ulaştı.
ooredoo dedi: Yok hocalarım her baktığımda alacağım ürün zam yediği için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ben PS5 kiraladım oyun ile güvenilirler elime ulaştı.
Y yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 567 Çözümler 3 29 Haziran 2023 #13 BizowiE dedi: Ben PS5 kiraladım oyun ile güvenilirler elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Xbox kiralamayı düşünüyorum bu süreçte herhangi bir sorun oldu mu?
BizowiE dedi: Ben PS5 kiraladım oyun ile güvenilirler elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Xbox kiralamayı düşünüyorum bu süreçte herhangi bir sorun oldu mu?
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 29 Haziran 2023 #14 yiğitarda dedi: Hocam bende Xbox kiralamayı düşünüyorum bu süreçte herhangi bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hiçbir sorun olmadı hatta erken teslim etim az bir para iadesi yapıldı.
yiğitarda dedi: Hocam bende Xbox kiralamayı düşünüyorum bu süreçte herhangi bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hiçbir sorun olmadı hatta erken teslim etim az bir para iadesi yapıldı.