Kiralarsın güvenilir mi?

ErenA_0

Decapat
Daha fazla  
Kiralarsın sitesi üzerinden G29 direksiyon seti kiralayacağım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Tecrübe eden veya kullanan tanıdığınız var mı güvenilir midir hocam? 1 ay süreyle kiralayacağım fiyatı da bayağı uygun geldi 1650 TL İstanbul'da oturuyorsan kendileri getirip kendileri alıyormuş bilemedim kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 6 ayda birkaç kiralama yaptım. Benzer işi yapan şirketlerle kıyaslayınca bence kiralarsın daha avantajlı ve güvenilir. Tavsiye ederim

Son 6 ayda birkaç kiralama yaptım. Benzer işi yapan şirketlerle kıyaslayınca bence kiralarsın daha avantajlı ve güvenilir. Tavsiye ederim.

Dostum merhaba bir sorum olaca şimdi ben iPhone 15 kiralamak için baktım belirli bir süre kiraladıktan sonra satın almak istiyorum satın alma fiyatı ne kadar düşüyor? Kendilerine de sordum ama net veya yaklaşık bir rakam söyleyemiyorlar örneğin satış değeri 39k gözüküyor ben 3 ay toplam 9K abonelik ödedim satın alma değeri makası ne kadar? 30k olmayacak tabii ama bir 35 falan olacaksa çok bir anlamı kalmıyor bu işin.

Eylül 2024de iphone 12 kiraladık 2300 aylık. 23bin ödemişiz. Satın alma bedeli şuan 13500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…