G29 direksiyon almayı düşünüyorum ancak öncesinde 1 aylık kiralayıp ona göre karar vermek istiyorum. Bu siteden makul fiyata kiralayabileceğimi gördüm. Güvenilir midir?
Hangi siteler hocam mesela? Başka sitede göremedim.Güvenilir sitelerde daha ucuz neden o site.
G29 direksiyon almayı düşünüyorum ancak öncesinde 1 aylık kiralayıp ona göre karar vermek istiyorum. Bu siteden makul fiyata kiralayabileceğimi gördüm. Güvenilir midir?
O sitede maalesef direksiyon seti yok hocam ya.Kiralabunu sitesinden cam temizleme robotu kiralamıştık 1 aylığına. Sorunsuz gelmişti kullanmıştık günü gelince geri göndermiştik. Ürün elinize ulaştığında ve geri gönderirkenki durumunun fotoğraf ve videolarını ayrıca kargoya verdiğinizde fotoğrafını istiyorlar o kadar.
Bu ürünün sıfırı yok hocam. Başlangıç seviye için ne direksiyon önerirsiniz peki?1 ayda çok büyük fark ediyor 1 haftada daha ucuz var ama.
Kiralama parasına biraz daha ekleyip DFGT alabilirsiniz daha mantıklı olur işiniz bitince hızlı satarsınız G29 o kadar da iyi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.