Kiralarsin güvenilir midir?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
G29 direksiyon almayı düşünüyorum ancak öncesinde 1 aylık kiralayıp ona göre karar vermek istiyorum. Bu siteden makul fiyata kiralayabileceğimi gördüm. Güvenilir midir?

G29 direksiyon almayı düşünüyorum ancak öncesinde 1 aylık kiralayıp ona göre karar vermek istiyorum. Bu siteden makul fiyata kiralayabileceğimi gördüm. Güvenilir midir?

Güvenilir sitelerde daha ucuz neden o site.

1 ayda çok büyük fark ediyor 1 haftada daha ucuz var ama.

Kiralama parasına biraz daha ekleyip DFGT alabilirsiniz daha mantıklı olur işiniz bitince hızlı satarsınız G29 o kadar da iyi değil.

Kiralabunu sitesinden cam temizleme robotu kiralamıştık 1 aylığına. Sorunsuz gelmişti kullanmıştık günü gelince geri göndermiştik. Ürün elinize ulaştığında ve geri gönderirkenki durumunun fotoğraf ve videolarını ayrıca kargoya verdiğinizde fotoğrafını istiyorlar o kadar.

O sitede maalesef direksiyon seti yok hocam ya.

1 ayda çok büyük fark ediyor 1 haftada daha ucuz var ama.

Kiralama parasına biraz daha ekleyip DFGT alabilirsiniz daha mantıklı olur işiniz bitince hızlı satarsınız G29 o kadar da iyi değil.
Bu ürünün sıfırı yok hocam. Başlangıç seviye için ne direksiyon önerirsiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…