ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Ağaca sürmek için kireç boya arıyorum, nerede satılır? Fikirleriniz neler? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Iverson76 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 651 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Nalburlarda vardır diye tahmin ediyorum.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Iverson76 dedi: Nalburlarda vardır diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ziraatçılarda satılır mı?
Iverson76 dedi: Nalburlarda vardır diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ziraatçılarda satılır mı?
Ertokyo Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-2400 AMD RX 570 8GB KİNGSTON RAM 500W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık Öğrencisi 30 Mayıs 2025 #4 ciftcisami77 dedi: Ağaca sürmek için kireç boya arıyorum, nerede satılır? Fikirleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Hemen hemen her nalburda bulunur. Özel olarak sönmemiş kireç derseniz daha iyi yardımcı olabilirler. ciftcisami77 dedi: Ziraatçılarda satılır mı? Genişletmek için tıkla... Tarım ürünleri tedarikçileri ve kooperatiflerinde bulunabilir.
ciftcisami77 dedi: Ağaca sürmek için kireç boya arıyorum, nerede satılır? Fikirleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Hemen hemen her nalburda bulunur. Özel olarak sönmemiş kireç derseniz daha iyi yardımcı olabilirler. ciftcisami77 dedi: Ziraatçılarda satılır mı? Genişletmek için tıkla... Tarım ürünleri tedarikçileri ve kooperatiflerinde bulunabilir.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 Ertokyo dedi: Hemen hemen her nalburda bulunur. Özel olarak sönmemiş kireç derseniz daha iyi yardımcı olabilirler. Tarım ürünleri tedarikçileri ve kooperatiflerinde bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Nalbur ne ilk defa duydum.
Ertokyo dedi: Hemen hemen her nalburda bulunur. Özel olarak sönmemiş kireç derseniz daha iyi yardımcı olabilirler. Tarım ürünleri tedarikçileri ve kooperatiflerinde bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Nalbur ne ilk defa duydum.
Ertokyo Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-2400 AMD RX 570 8GB KİNGSTON RAM 500W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık Öğrencisi 30 Mayıs 2025 #6 ciftcisami77 dedi: Nalbur ne ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak yapı malzemeleri, hırdavat, satıldığı yer minik dükkan çoğu yerde bulunur. Tabelaları genelde markalarla dolu olur ondan dikkat etmemiş olabilirsiniz. İlçe merkezlerinde en az 1 tane vardır.
ciftcisami77 dedi: Nalbur ne ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak yapı malzemeleri, hırdavat, satıldığı yer minik dükkan çoğu yerde bulunur. Tabelaları genelde markalarla dolu olur ondan dikkat etmemiş olabilirsiniz. İlçe merkezlerinde en az 1 tane vardır.