Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2017 #1 Videoyu izledikten sonra yorumlara da bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoyu izledikten sonra yorumlara da bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2017 #2 Yorumlara bakamadım ama izledim. Yaşlı amcanın söyledikleri beni çok sevindirdi. Neyse ki bizi kardeş olarak bilen birileri varmış en azından. Aramızdaki kardeşlik bağını arttırmak gerekiyor ama işte...
Yorumlara bakamadım ama izledim. Yaşlı amcanın söyledikleri beni çok sevindirdi. Neyse ki bizi kardeş olarak bilen birileri varmış en azından. Aramızdaki kardeşlik bağını arttırmak gerekiyor ama işte...
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2017 #3 Ağa "Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur" sözündeki "Türk" bile artık Anadolu coğrafyasındaki Türklerden ibaret. Harbi diyorum. Adamlar Ruslaşmış, Çinlileşmişler resmen... Bize bu dünyada bizden başkası yardım edemez artık. Maalesef bu bir gerçek... Sürprizbozan Bunu sadece Kırgızların düşüncesine bağlı olarak söylemiyorum ha. Bu diğer Türk (?) devletleri ve halkları için de geçerli maalesef. Ortak bir ırkın çocukları olduğumuz inancını zerre miktarda taşımıyorlar maalesef...
Ağa "Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur" sözündeki "Türk" bile artık Anadolu coğrafyasındaki Türklerden ibaret. Harbi diyorum. Adamlar Ruslaşmış, Çinlileşmişler resmen... Bize bu dünyada bizden başkası yardım edemez artık. Maalesef bu bir gerçek... Sürprizbozan Bunu sadece Kırgızların düşüncesine bağlı olarak söylemiyorum ha. Bu diğer Türk (?) devletleri ve halkları için de geçerli maalesef. Ortak bir ırkın çocukları olduğumuz inancını zerre miktarda taşımıyorlar maalesef...
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2017 #4 Selim C. dedi: Ağa "Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur" sözündeki "Türk" bile artık Anadolu coğrafyasındaki Türklerden ibaret. Harbi diyorum. Adamlar Ruslaşmış, Çinlileşmişler resmen... Bize bu dünyada bizden başkası yardım edemez artık. Maalesef bu bir gerçek... Sürprizbozan Bunu sadece Kırgızların düşüncesine bağlı olarak söylemiyorum ha. Bu diğer Türk (?) devletleri ve halkları için de geçerli maalesef. Ortak bir ırkın çocukları olduğumuz inancını zerre miktarda taşımıyorlar maalesef... Genişletmek için tıkla... Son derece katılıyorum. Yorumlarda "Azeri" lerin bile Türkleri sevmediğini görüyorum.
Selim C. dedi: Ağa "Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur" sözündeki "Türk" bile artık Anadolu coğrafyasındaki Türklerden ibaret. Harbi diyorum. Adamlar Ruslaşmış, Çinlileşmişler resmen... Bize bu dünyada bizden başkası yardım edemez artık. Maalesef bu bir gerçek... Sürprizbozan Bunu sadece Kırgızların düşüncesine bağlı olarak söylemiyorum ha. Bu diğer Türk (?) devletleri ve halkları için de geçerli maalesef. Ortak bir ırkın çocukları olduğumuz inancını zerre miktarda taşımıyorlar maalesef... Genişletmek için tıkla... Son derece katılıyorum. Yorumlarda "Azeri" lerin bile Türkleri sevmediğini görüyorum.
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2017 #5 Selim C. dedi: Ağa "Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur" sözündeki "Türk" bile artık Anadolu coğrafyasındaki Türklerden ibaret. Harbi diyorum. Adamlar Ruslaşmış, Çinlileşmişler resmen... Bize bu dünyada bizden başkası yardım edemez artık. Maalesef bu bir gerçek... Sürprizbozan Bunu sadece Kırgızların düşüncesine bağlı olarak söylemiyorum ha. Bu diğer Türk (?) devletleri ve halkları için de geçerli maalesef. Ortak bir ırkın çocukları olduğumuz inancını zerre miktarda taşımıyorlar maalesef... Genişletmek için tıkla... Rusya...
Selim C. dedi: Ağa "Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur" sözündeki "Türk" bile artık Anadolu coğrafyasındaki Türklerden ibaret. Harbi diyorum. Adamlar Ruslaşmış, Çinlileşmişler resmen... Bize bu dünyada bizden başkası yardım edemez artık. Maalesef bu bir gerçek... Sürprizbozan Bunu sadece Kırgızların düşüncesine bağlı olarak söylemiyorum ha. Bu diğer Türk (?) devletleri ve halkları için de geçerli maalesef. Ortak bir ırkın çocukları olduğumuz inancını zerre miktarda taşımıyorlar maalesef... Genişletmek için tıkla... Rusya...
melgoth Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.417 Daha fazla Sistem Özellikleri Galax RTX 4070 12GB Ryzen 5 7600 XPG Caster 16x2 DDR5 RAM Gigabyte B650M DS3H Deepcool Cg560 Kasa Deepcool PK650D 650W 80+ PSU Kioxia Exceria G2 1TB M.2 NVMe SSD Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2017 #6 Selim C. dedi: Ağa "Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur" sözündeki "Türk" bile artık Anadolu coğrafyasındaki Türklerden ibaret. Genişletmek için tıkla... Zaten Anadolu topraklarına gelen Selçuklulardan sonra asimile olduk Araplaştık.
Selim C. dedi: Ağa "Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur" sözündeki "Türk" bile artık Anadolu coğrafyasındaki Türklerden ibaret. Genişletmek için tıkla... Zaten Anadolu topraklarına gelen Selçuklulardan sonra asimile olduk Araplaştık.