Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #11 Lasty dedi: Telefon modeli demek istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım zaten düzeltmeniz için yazdım
Lasty dedi: Telefon modeli demek istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım zaten düzeltmeniz için yazdım
kaanguler Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 295 30 Nisan 2021 #13 MRBUGRAS dedi: Telefon modeli demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Lasty dedi: Telefon modeli demek istedim. Genişletmek için tıkla... sleepinnice dedi: Telefon modeli nedir? . Genişletmek için tıkla... Nokia 8 bataryası ve ekran değişecek 450-500 lira tutuyor yanlış olmuş bataryayı yazmamışım. Spoksi dedi: Hocam sıfırına değil de 2. el piyasasına göre bakmanız lazım ama bence yaptırın masraf çok fazla değilmiş. Genişletmek için tıkla... Zaten 2. el fiyatına yani aldığım zamanki fiyatına satacağım.
MRBUGRAS dedi: Telefon modeli demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Lasty dedi: Telefon modeli demek istedim. Genişletmek için tıkla... sleepinnice dedi: Telefon modeli nedir? . Genişletmek için tıkla... Nokia 8 bataryası ve ekran değişecek 450-500 lira tutuyor yanlış olmuş bataryayı yazmamışım. Spoksi dedi: Hocam sıfırına değil de 2. el piyasasına göre bakmanız lazım ama bence yaptırın masraf çok fazla değilmiş. Genişletmek için tıkla... Zaten 2. el fiyatına yani aldığım zamanki fiyatına satacağım.