Kırık diş operasyonu değer mi?

Bahadirakgull

Decapat
Daha fazla  
100TL'ye operasyonu satın aldım, 100 yıldız ile kasa alıp satarsam iki katından fazla kar edeceğim fakat yıldız ile kasa açsam ne kadar mantıklı olur? Ne önerirsiniz?

100TL'ye operasyonu satın aldım, 100 yıldız ile kasa alıp satarsam iki katından fazla kar edeceğim fakat yıldız ile kasa açsam ne kadar mantıklı olur? Ne önerirsiniz?
Hocam kasa açarsanız riske atmış olursunuz güzel bir şey çıkma ihtimali çok düşük. Onun yerine neden riske atasınız ki? 50 kasa alıp satın temizinden 220 TL alın steam hesabınıza.

Ben kendim 50 tane kasa alıp para kazanıp istediğim şeyleri alacağım. Bana bu mantıklı geliyor, ayrıca şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece ben cahilim demek ki bir an soracaktım neden bir insan kırılan dişini yaptırmakta tereddüt eder diye.

Hocam kasa açarsanız riske atmış olursunuz güzel bir şey çıkma ihtimali çok düşük. Onun yerine neden riske atasınız ki? 50 kasa alıp satın temizinden 220 TL alın steam hesabınıza.
Bu oyundaki kasa mantığından nefret ediyorum.

Ben ana hesabım için bileti alıp 47 tane kasa sattım, 270₺ elime geçti. Gidip FH4 aldım. Yan hesaba da bilet alıp 47 tane kasa aldım, onları da bugün satışa çıkarırım. Bilet indirime girince de 2. yan hesabıma alırım, oradan da 35 kasa, 30 sticker almayı planlıyorum.

@bados123 Aynı şeyi ben de yapmayı düşünüyordum ancak yapmadım, yetişirse belki yaparım ancak sanmıyorum. Tek hesaptan 160 lira falan kar edeceğim sadece. Hayırlı olsun güzel kar etmişsiniz.

Allah daha çok versin
@bados123 Aynı şeyi ben de yapmayı düşünüyordum ancak yapmadım, yetişirse belki yaparım ancak sanmıyorum. Tek hesaptan 160 lira falan kar edeceğim sadece. Hayırlı olsun güzel kar etmişsiniz.
Teşekkür ederim. Aslında çok zor değil ben 15 haftayı 3 günde yaptım. Yıldız hesabını iyi yapıp görevlerin kolay kısımlarını yani ilk 2 yıldızlarını alıp bırakabilirsiniz.

30 stıcker acagın yıldızla kass al satıp pazardan al kanka daha karlı olur senın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…