Kerem Keller
Hectopat
Kırık Diş Operasyonu neden bitmedi? Süre ile ilgili açıklama geldi mi acaba? Eğer 1 gün uzadıysa 1 hesaptan daha yapmayı planlıyorum.
Şimdi boşuna görev yapmak istemem. Kesin bilgi olsa keşkeAmerika'ya göre diye biliyorum. Şu an onlarsa 12:04 saat. Onlara göre 23:59 gibi biter sanırım.
Yanlış bilgi vermiş olabilirim emin değilim.
Kırık diş operasyonu neden bitmedi? Süre ile ilgili açıklama geldi mi acaba? Eğer 1 gün uzadıysa 1 hesaptan daha yapmayı planlıyorum.
Yeni sezon gelince satın alıp tüm görevleri yapınca ne kadar bir kâr oluyor?
Hocam bidaki sezon fiyatlar ne olur bilemeyiz ama bu sezon rahat 200 TL kar ediliyordu.
Yeni sezon gelince bende şansımı denemek istiyorum sürekli aklımda fakat hiç denememiştim.
Fortnite mantığı varsa güzel. Tüm görevleri yapıp elde ettiğimiz parayla diğer sezonu da satın alabilmek çok hoş. CS:GO oynayan birisiyim ve ekstra olarak elimde skin de olur.Hocam ama şunu biliyorum %100 kâr ettiriyor.
Hala bitmemesi çok garip. Belki uzatacaklardır. Yan hesap oluşturup bilet almamış biri baksın, belki sadece önceden bileti alanlar görebiliyordur ekranı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.