Kırık diş tedavi edilmezse ne olur?

Darsiere

Hectopat
1 yıl önce dişim kırılmıştı devlet hastanesinden randevu almıştık ama randevu tam da cenaze olduğu zamana denk gelmişti ve o vesileyle randevuyu kaçırmıştık. Şu anda dişimde hiç ağrı yok, yemek yerkende sıkıntı olmuyor. Doktora gösterdiğimizde muhtemelen kanal tedavisi demişti.

Şu anda dişimde iltihaplanma vesaire olabilir mi? Kemik erimesi oluyormuş iltihaplanmadan sonra biraz tedirgin oldum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olsa acır hissedersiniz hocam, bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de en kısa sürede doktora gitmenizi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce ağrı olup sonradan ağrı kesildiyse (ağrının karakteri de önemli ağız içinde veya filmde incelemeden bir şey diyemem) diş nekroz olup olup apse yapmış olabilir. Apsede de evet kemik kaybı olur. Kemik kaybı kanal tedavisinin ardından zamanla iyileşir ama apse büyürse yandaki sağlıklı dişi de enfekte edebilir, sağlıklı dişinize de kanal tedavisi yapılması gerekebilir.

Evet hocam randevu bekliyorum bende şuan gelirse hemen tedaviye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…