Kırık dişler devlet hastanesinde tedavi edilir mi?

Devlet hastanelerinde bu işlemler yapılıyor, özele gitmenize gerek yok. Diğer sorularınızı görmeden net bir şey söylemek zor ama diş eti ve dil temizliğine de en az diş kadar dikkat edin. Diş ipi kesinlikle kullanın ve gargarayı tuzlu su ile yapın.

Ek olarak devlet hastanelerindeki doktorlara da rahatça danışabilirsiniz. Sormaktan çekinmeyin, altın kalpli doktorlarımız da var ama sonuçta babanızın hayrına yapmıyorlar. Okumuş, hekim olmuş insanlar ve maaşlarını devlet memuru olarak alıyorlar. Siz de bu devletin vatandaşı olarak GSS vergilerinizi ödüyorsunuz, bu hizmetten faydalanmak hakkınız.

Yine bir ek daha aile hekiminizin de temel diş bilgisi vardır, ona randevu dahi almadan gün içinde gidip sorabilirsiniz, bilgisi dahilinde cevaplayacaktır.

Evet dediğiniz gibi diş ipini ara sıra kullanıyorum dişim ile beraber dilimi de temizliyorum ama bunu çözemedim genellikle yanak kısmında birikiyor bu madde. Benim gittiğim hastande doktor sizin dediğiniz dolgudan bahsetmedi muhtemelen hastane hastane değişiyor. O yapışkan madde için internette diş macunu kalntısının tükürük ile birleşmesi diyen de var.

Hocam bir şey daha takıldı aklıma benim alt dişler biraz fazla uzun duruyor diş eti çekilmesi olabilir mi veya nasıl anlaşılır? Doktor bana diş taşı var demişti alt dişlerde ama istersen yazın gel demişti hassasiyetin varsa. Ve benim üst diş etleri pembe alt dişte pembe ama alt diş etlerimin hafif altı kırmızı gözüküyor bu normal mi? Yani doktor görürdü herhalde. Bunu sormak istedim merak ettimğimden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…