Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 577 Çözümler 3 18 Kasım 2024 #11 Salazerj dedi: Peki sizin dişlerin kırığı çok mu yoksa hafif mi? Kaplama yapmayı düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Diş kırığı 1 dişde var ama büyük sordum doktora kaplama yapamayız dedi nedenini bilmiyorum.
Salazerj dedi: Peki sizin dişlerin kırığı çok mu yoksa hafif mi? Kaplama yapmayı düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Diş kırığı 1 dişde var ama büyük sordum doktora kaplama yapamayız dedi nedenini bilmiyorum.
Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #12 Royce0 dedi: Diş kırığı 1 dişde var ama büyük sordum doktora kaplama yapamayız dedi nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok saçma eğer kırık fazlaysa plak takmaları lazım başka doktorlara gidin isterseniz.
Royce0 dedi: Diş kırığı 1 dişde var ama büyük sordum doktora kaplama yapamayız dedi nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok saçma eğer kırık fazlaysa plak takmaları lazım başka doktorlara gidin isterseniz.