Kırık ekranlı ve şifreli A51 2020'den veri nasıl kurtarılır?

Mr.HungryUser

Hectopat
Daha fazla  
Benim bir Samsung A51'im var yeni telefon alacağım için tamir ettirmiyorum ama verilerini kurtarmam lazım. Mümkünse ekranı PC'ye yansıtıp şifremi girip yedeklemek isterim ama bu olmuyorsa bildiğiniz bir yol varsa yardım edebilirseniz sevinirim. Ayrıca telefonun şifresini biliyorum ama dokunmatik bozuk ekran da kırık.

Hocam, eğer ekranı görebiliyorsanız ama sadece dokunmatik çalışmıyorsa bir (Type-C to USB) OTG dönüştürücü kablo satın alabilirsiniz. Fiyatı 30 TL civarı. Kablonun bir ucunu telefonunuza bağlıyorsunuz diğer ucuna ise bir fareye bağlıyorsunuz. Sonra telefonda bir imleç çıkacak oradan fare ile imleci kontrol ederek yedekleme yapabilirsiniz. Umarım bu yorumum, verilerinizi kurtarmada size yardımcı olabilir.

Hocam çok sağ olun ama belirtiğim gibi ekran kırık yani görüntü gelmiyor telefonum çok kötü bir şekilde düştüğü için ekran dokunmatik mikrofon ve hoparlör bozuldu ama telefon çalışıyor yani şarja taktığım da cızırtılı bir şekilde de olsa şarj sesi ve titreşim oluyor başka bir yol biliyorsanız yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…