Kırık işlemci pini nasıl onarılır?

263837

Decapat
Merhabalar, Ryzen 5 1600 AF isimli işlemcimin bir tane pini kırılmış. Bu sebeple anakartın üzerinde ki RAM kanallarından bir tanesini görmüyor ve RAM'lerin MHz'ini de değiştiremiyorum. Bunun dışında hatasız çalışıyor. Ben bunu İstanbul içi nerede yaptırabilirim? İşlemciye bağlı değil de, anakartın soketinin içerisine hesaplanıp altın veya platin dökülse temassızlık problemi olur mu veya herhangi bir sorun teşkil eder mi?

İşlemci yaptırılamaz diye biliyorum mümkünse işlemci değiştirin eğer sorun devam ederse anakartada bakın.

Donanım haber de bu işi profesyonelce yapan birisi vardı. Linkini de atayım istersen ona bir ulaş ve fiyat al derim.

Sen bu abiye bir PM at tanıdıkları vardır işlemci tamiri yapan.

Yazıcıoğlu iş hanına götürün. Eskiden tamir ediyorlardı, şimdi de ediyor olmalılar. Kendiniz müdahale etmeyin.

Kendisine bir ekran kartı göndermiştim. Uygun fiyata tamir yapıyor. Ve işinin ehli.

Pasta lehim ile oraya bir tel yapıştıran yerler var. Ankara-İstanbul gibi büyük şehirlerde var en azından. Bir araştırın derim. 100-150 lirayada yaparlar sanırım.

Kendisine bir ekran kartı göndermiştim. Uygun fiyata tamir yapıyor. Ve işinin ehli.

Donanım Haber'de hesabım yok, Technopat Sosyal'de kişilerin e-postalarının paylaşılması yasak mı bilmiyorum. Ama, değilse ulaşabileceğim bir adres alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…