Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.809 Makaleler 26 Çözümler 512 27 Mayıs 2020 #11 Bozuk bir AMD işlemciden pin sökülüp, kırık pinli olan işlemcinin tam o kırık pinin sokete denk geldiği deliğe pini yerleştirerek kullanabilirsiniz. Ben FX işlemcimi aynı yöntemle 1 yıl kullandım.
Bozuk bir AMD işlemciden pin sökülüp, kırık pinli olan işlemcinin tam o kırık pinin sokete denk geldiği deliğe pini yerleştirerek kullanabilirsiniz. Ben FX işlemcimi aynı yöntemle 1 yıl kullandım.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Mayıs 2020 #12 legacy61 dedi: O da olabilir, Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mail adresinizi atabilir misiniz? Numarasını burada paylaşmak istemem.
legacy61 dedi: O da olabilir, Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mail adresinizi atabilir misiniz? Numarasını burada paylaşmak istemem.
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 27 Mayıs 2020 #13 legacy61 dedi: Anakartta herhangi bir sorun yok, tek bir pin çalışmıyor diye 800TL verip yenisini alın diyorsunuz peki, bu da bir yaklaşım. Genişletmek için tıkla... LTT'nin bununla ilgili bir videosu vardı , yaklaşık 3 tane kırık işlemci pinini onarıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
legacy61 dedi: Anakartta herhangi bir sorun yok, tek bir pin çalışmıyor diye 800TL verip yenisini alın diyorsunuz peki, bu da bir yaklaşım. Genişletmek için tıkla... LTT'nin bununla ilgili bir videosu vardı , yaklaşık 3 tane kırık işlemci pinini onarıyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Mayıs 2020 #14 legacy61 dedi: Kastım kopuk işlemci pini, tam olarak izlemedim ama anladığım kadarıyla videoda ki eğrik işlemci pinini düzeltiyor. Genişletmek için tıkla... Mail gönderdim . Geçen sene kendisinden aldığım telefon numarasını gönderdim.
legacy61 dedi: Kastım kopuk işlemci pini, tam olarak izlemedim ama anladığım kadarıyla videoda ki eğrik işlemci pinini düzeltiyor. Genişletmek için tıkla... Mail gönderdim . Geçen sene kendisinden aldığım telefon numarasını gönderdim.