P Posada Femtopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, kopmuş ve ardından kaybolan işlemci pinini bir yerden alabilir miyim, satılıyor mu? Tamir etmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Arkadaşlar merhaba, kopmuş ve ardından kaybolan işlemci pinini bir yerden alabilir miyim, satılıyor mu? Tamir etmek istiyorum.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.388 Çözümler 18 Yer Batman 3 Haziran 2023 #2 Ciddi misin imkansız bu.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 3 Haziran 2023 #3 Posada dedi: Arkadaşlar merhaba, kopmuş ve ardından kaybolan işlemci pinini bir yerden alabilir miyim, satılıyor mu? Tamir etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam siz işlemciyi mi tamir ediceksiniz doğru mu anladım?!?!
Posada dedi: Arkadaşlar merhaba, kopmuş ve ardından kaybolan işlemci pinini bir yerden alabilir miyim, satılıyor mu? Tamir etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam siz işlemciyi mi tamir ediceksiniz doğru mu anladım?!?!
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 3 Haziran 2023 #4 Posada dedi: Arkadaşlar merhaba, kopmuş ve ardından kaybolan işlemci pinini bir yerden alabilir miyim, satılıyor mu? Tamir etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir yerde yok. Kırık yere iletken ince cisim lehimleyeceksin.
Posada dedi: Arkadaşlar merhaba, kopmuş ve ardından kaybolan işlemci pinini bir yerden alabilir miyim, satılıyor mu? Tamir etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir yerde yok. Kırık yere iletken ince cisim lehimleyeceksin.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 3 Haziran 2023 #5 Posada dedi: Arkadaşlar merhaba, kopmuş ve ardından kaybolan işlemci pinini bir yerden alabilir miyim, satılıyor mu? Tamir etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Alacağın işlemci kırık pinli mi olacak. Bizim okulda çok var. Yüzlerce kırık pinli işlemci, ram, ekran kartı. Bilişim bölümünde okuduğum için gördüm.
Posada dedi: Arkadaşlar merhaba, kopmuş ve ardından kaybolan işlemci pinini bir yerden alabilir miyim, satılıyor mu? Tamir etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Alacağın işlemci kırık pinli mi olacak. Bizim okulda çok var. Yüzlerce kırık pinli işlemci, ram, ekran kartı. Bilişim bölümünde okuduğum için gördüm.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #6 Hocam tamir etmek gibi bir imkan yok.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #7 Böyle bir işlem mümkün ancak zor bir işlem Bu işte çok profesyonel değilseniz eğer bulaşmamanızı tavsiye ederim.
Böyle bir işlem mümkün ancak zor bir işlem Bu işte çok profesyonel değilseniz eğer bulaşmamanızı tavsiye ederim.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #8 Kendiniz tamir edemezsiniz. Çok zor. Eğik olsa belki.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #9 İşlemciler çok hassas parçalar. xBuLuTx dedi: Böyle bir işlem mümkün ancak zor bir işlem Bu işte çok profesyonel değilseniz eğer bulaşmamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam.
İşlemciler çok hassas parçalar. xBuLuTx dedi: Böyle bir işlem mümkün ancak zor bir işlem Bu işte çok profesyonel değilseniz eğer bulaşmamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 3 Haziran 2023 #10 Kendi kendinize işlemci tamiri yapmanız çok olası gelmedi bana İşlemci pini bulamazsanız bile iyi iletken bir metal işinizi görür ama bu işi nasıl yapacaksınız bilmiyorum çok deneyimli, profesyonel olmanız gerek.
Kendi kendinize işlemci tamiri yapmanız çok olası gelmedi bana İşlemci pini bulamazsanız bile iyi iletken bir metal işinizi görür ama bu işi nasıl yapacaksınız bilmiyorum çok deneyimli, profesyonel olmanız gerek.