Merhaba yıllar önce kolum kırıldı çocukken yanlış kaynadı. Beni bir odaya aldılar bayağı acıtırlar kolu mu hastaneyi inlettim ama korkmayın şu an gayet sağlıklıyım.
Benim kırık çok değişik. Geçen haftaki röntgende gayet yerindeydi. Ameliyat olacağım yüksek ihtimalle. Ve en iyisi de bu yaz tatili de boşa gitti . Ve oyun oynuyor musun kırıldıktan sonra aim inde kaybolma veya kötüleşme oldumu?
Herhangi bir işlem yaptırmaya gerek yok sadece doğru yada yanlış kaynadığını sorup öğrenecek. Sırf bu yüzden özel hastaneye bir ton muayene ücreti ödemeye gerek yok. Yanlış yönlendirme yapmayın.
Herhangi bir işlem yaptırmaya gerek yok sadece doğru yada yanlış kaynadığını sorup öğrenecek. Sırf bu yüzden özel hastaneye bir ton muayene ücreti ödemeye gerek yok. Yanlış yönlendirme yapmayın.
Herhangi bir işlem yaptırmaya gerek yok sadece doğru yada yanlış kaynadığını sorup öğrenecek. Sırf bu yüzden özel hastaneye bir ton muayene ücreti ödemeye gerek yok. Yanlış yönlendirme yapmayı alla
Merhaba yıllar önce kolum kırıldı çocukken yanlış kaynadı. Beni bir odaya aldılar bayağı acıtırlar kolu mu hastaneyi inlettim ama korkmayın şu an gayet sağlıklıyım.