Hyperswach Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer Çarşamba 19:42 #1 Kolum şu an alçıda ve PC kullanamıyorum. Ne yapacagım?
Flying Koala Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 488 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3070-1660 12400f-3500x Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:45 #2 Diğer eliniz ile mouse deneyin olmuyorsa boş verin işiniz yoksa veya varsa ve çok acil değilse. Yapılacak başka bir şey yok göz takip sistemi falan almayacaksınız herhalde.
Diğer eliniz ile mouse deneyin olmuyorsa boş verin işiniz yoksa veya varsa ve çok acil değilse. Yapılacak başka bir şey yok göz takip sistemi falan almayacaksınız herhalde.
Csoyuncusu Yoctopat Katılım 8 Aralık 2025 Mesajlar 2 Çarşamba 19:45 #3 Kendinize iyi bakın, bol bol et suyu için. Başka yapılacak bişey yok hocam maalesef. Yapmak da zaten iyi gelmez kolunuza.
Kendinize iyi bakın, bol bol et suyu için. Başka yapılacak bişey yok hocam maalesef. Yapmak da zaten iyi gelmez kolunuza.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.840 Çözümler 13 Yer İstanbul Çarşamba 19:47 #4 Kullanmayacan kardeşim, candan önemli değil ya.
Hyperswach Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer Çarşamba 21:21 #5 Stack dedi: Kullanmayacan kardeşim, candan önemli değil ya. Genişletmek için tıkla... PC'den önemli işler oluyor zorlanıyorum yani.
Stack dedi: Kullanmayacan kardeşim, candan önemli değil ya. Genişletmek için tıkla... PC'den önemli işler oluyor zorlanıyorum yani.