outclassed
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla  

Çok fazla zararı var gibi durmuyor, mutfak televizyonu olarak kullanılabilir, eğer mutfakta televizyon yoksa.Dün monitör darbe aldı ve bu hale geldi. 2 ay önce satın aldım ekran bu haldeydi şimdi siyah ekran veriyor, çöpe mi atılır?
dikey olarak kullanın spotify için veya discord için falan, garantide deneyin şansınızı,tamircilerde deneyin çöpe atılmaz o kesin.Dün monitör darbe aldı ve bu hale geldi. 2 ay önce satın aldım ekran bu haldeydi şimdi siyah ekran veriyor, çöpe mi atılır?
Hocam siyah ekran vermiş diyorÇok fazla zararı var gibi durmuyor, mutfak televizyonu olarak kullanılabilir, eğer mutfakta televizyon yoksa.
Hocam siyah ekran vermiş diyor
siyah ekran yerini şimdi fark ettim dediğim gibi garanti veya tamircilerde şansınızı deneyin. Fön makinesi tutmayıda deneyin ondan olumlu sonuç alan 1 2 arkadaşım olduDün monitör darbe aldı ve bu hale geldi. 2 ay önce satın aldım ekran bu haldeydi şimdi siyah ekran veriyor, çöpe mi atılır?
O nasıl çalışıyor hocam işleme mekanizması nasıl?siyah ekran yerini şimdi fark ettim dediğim gibi garanti veya tamircilerde şansınızı deneyin. Fön makinesi tutmayıda deneyin ondan olumlu sonuç alan 1 2 arkadaşım oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.