Kırık monitör tamir edilir mi?

• Konuyu başlatan Woacy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.422

Woacy

Femtopat
Daha fazla  
Eki Görüntüle 2437247

Monitörüm kırıldı tamir ettirmek istiyorum da tamir edilir mi ve edilirse ne kadar eder?
Dikkatlice bakarsanız açık olan şeyler gozukuyor sadece kırıldı ve böyle renkli gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1741049725778.png
    1741049725778.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 282
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni monitör almanın vakti gelmiş. Tamir edilir elbette edilmez diye bişe yok hatta ikinci el ucuz panelde bulunur biraz zor ama olmaz diye bişe yok amma velakin o monitör eski monitör olmayacak, renkleri daha silik, soluk olacak gibi gibi Bizim oralarda bir laf var ölüden ... istemek gibi neyse bunun daha entel olanını yazayım da ceza yemiyim :)

1741067030161.png

Doğru söylüyorum, benim monitör kırılsa panelini değiştiririm sadece.

En azından çevreyi düşünmüş olurum.
Geri dönüşüm merkezlerine götürüp atarsan çevreyi aynı oranda düşünmüş olursun.

Yaşça küçük olduğunu fark ettim profilini inceleyince, bu kadar katı düşünme, biraz incelemeni öneririm. Çevrecilik için illa aynı ürünü tamir etmek değil, geri dönüşüm merkezlerine vererek daha verimli hale getirebilirsin. Yine taktir senindir.

Eki Görüntüle 2437247

Monitörüm kırıldı tamir ettirmek istiyorum da tamir edilir mi ve edilirse ne kadar eder?
Dikkatlice bakarsanız açık olan şeyler gozukuyor sadece kırıldı ve böyle renkli gözüküyor.
Dostum Panel 3.500 ise Monitör 4.000.

500 fazla ver garantin olsun yedek kablon olur, güncellenmiş olursun. Tamiri manasız pahalı olur.

Geri dönüşüm merkezlerine götürüp atarsan çevreyi aynı oranda düşünmüş olursun.

Yaşça küçük olduğunu fark ettim profilini inceleyince, bu kadar katı düşünme, biraz incelemeni öneririm. Çevrecilik için illa aynı ürünü tamir etmek değil, geri dönüşüm merkezlerine vererek daha verimli hale getirebilirsin. Yine taktir senindir.

Dostum Panel 3.500 ise Monitör 4.000.

500 fazla ver garantin olsun yedek kablon olur, güncellenmiş olursun. Tamiri manasız pahalı olur.
Paneli değiştirmek daha mantıklı.

Ben olsam paneli değiştiririm yenisini almam. Paneli değiştirmek varken niye yenisini alayım ki, panel ile monitör aynı fiyatta olduğunu düşünelim yenisini alsak değişen ne olacak ki eskisini yaptırırım.

Yenisini alınca yeni bir monitör almış oluyorsunuz "kullanılmış" ve tamir edilmiş bir monitör kullanmamış oluyorsunuz hem de ikiside aynı fiyat.

Ben olsam panel değiştiririm.

Panel değişimi daha iyi yenisini almam ben. Yıllardır kullandığım bir şeyi yarı yolda bırakmam.

Edilmez. Monitör panelden oluşur. Panel kırıldığı zaman tamiri olmaz.
Paneli değişip tamiri yapılabilen bir şeye tamiri olmaz yazmışsınız insanlara yanlış bilgi veriyorsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı