canemre81 Decapat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 1 1 Şubat 2019 #1 2 gündür bilgisayara girmiyordum. 2 gün sonra bilgisayara girince bu ekran karşıladı beni, sanırım iç ekran kırılmış. Tamir olur mu? Tamir olursa ne kadara tamir olabilir acaba? Garanti süresi geçti. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2019
2 gündür bilgisayara girmiyordum. 2 gün sonra bilgisayara girince bu ekran karşıladı beni, sanırım iç ekran kırılmış. Tamir olur mu? Tamir olursa ne kadara tamir olabilir acaba? Garanti süresi geçti.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #2 İç ekran kırılsaydı hiç görüntü gelmeyebilirdi. Büyük ihtimalle ölü piksel olabilir. Fiziksel hasar yoksa servise götür, onlar bir baksın.
İç ekran kırılsaydı hiç görüntü gelmeyebilirdi. Büyük ihtimalle ölü piksel olabilir. Fiziksel hasar yoksa servise götür, onlar bir baksın.
crazy_vefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 1 Şubat 2019 #3 Bu tarz problemlerde panel değişimi gerekir.
damntraincj Kilopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 106 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar teknik servis bakım onarım 1 Şubat 2019 #4 Ekranın değişmesi gerekli masrafı yeni bir monitöre yakın.