Kırık OBP ile sayısal 100 bin yapılabilir mi?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce yapılır mı? Bu sene mecburen üniversiteye gitmem gerekiyor ön lisans bölüm yazıp, üniversitede YKS sınavına çalışacağım sayısalda ilk 100 bin girmem gerekiyor. Girmem için neler yapmamız lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ünuversiteye gidince üniversitenin derslerine mi bakıcaksınız?Sınava mı çalışacaksınız?Zaten kırık obp ile 4-0 geriden başlıyorsunuz yarışa.Yapılmaz demiyorum ama zamanınız az olucak derslere girmeniz gerekecek vs.

Her ikisi Hocam, ailem psikolojik baskı ve üstünlük yaratıyor ve, arkadaşlarım yüzünden sınava çalışamıyorum hiçbirinin YKS ile alakaları yok.
Bakın bende meslek lisesi deyim ve şuanda staja gidiyorum ailem çok baskıcı değil baskı konusunda bişey diyemem fakat ortam sizinle alakalı.Siz arkadaşlarınız ders çalışmıyor diye çalışmayacak mısınız?Eğerki illa üniversiteye gitmem gerek diyorsanız o zaman kazandığınız bölüme gitmeyin derslere fln girmeyin.Yurt ya da ev nerede kalıcaksanız orda derslere çok iyi çalışın 100k zor değil ama obp kırık olması çok dezavantaj.EA da 32k yapan adam kırık obp yüzünden 83k ya gerilemiş işin o boyutuda var maalesef.

Yapılır hocam çalışabilirseniz.

hocam hedefim yüksek değil ilk 200 bin. girsem istediğim bölümler çıkıyor fakat, öncelik ilk 100 bin olacak, hemşirelik istiyorum.
Zor ve emeğiniz boşuna gider. Yaklaşık 50k yapmalısınız ilk 100k'ya girmek için. Tabi sınav zorluğuna göre değişir ama çok fazla geri atar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı