Kırık OBP ile tıp kazanılabilir mi?

Yapılabilir neden olmasın, OBP sağlam kalırsa çok daha güzel. Ama fire vermeyecek gibi çalışman lazım, rakiplerin genellikle sadece uyku ve yemek molası harici kalan tüm gün canavar gibi çalışıyorlar, ona göre çalışacaksın, biraz yorucu bir yıl olacak, 1 yıl dişini sık, kazandın yazısını gördüğün zaman bolca keyfini çıkarırsın

Fullenir mi bilmiyorum dedim hocam zaten ben de sınava ilk defa gireceğim asıl bunu benim size sormam lazım ayrıca sene için 100 tyt görüp sınavda bu sıralamayı nasıl yaptınız?
Boşladım hocam

Biliyorum hocam ama ders çalışırken canım sıkılıyor. Hırslanamıyorum bir türlü.

Hedef 120’de 120
Boşladım hocam

Başlarda herkeste oluyor çalışa çalışa alışacaksın.

Ne yaptın kanka ben de diş okuyorum hazırlığım ama tıp hayalim olduğum yer de mutlu etmedi.

Boşladım hocam

İmkansız diye bir şey yoktur hocam, umarım şuan iyi bir çalışma düzenine girmişsinizdir. Kolay gelsin.

Ne yaptın kanka ben de diş okuyorum hazırlığım ama tıp hayalim olduğum yer de mutlu etmedi.

İmkansız diye bir şey yoktur hocam, umarım şu an iyi bir çalışma düzenine girmişsinizdir. Kolay gelsin.

Kendine bir şans daha ver.

Hepinizin yanıtları için çok teşekkürler. Herhangi bir üniversiteye gitmedim şu an bir kursa kaydoldum ve olabildiğince düzenli çalışmaya çalışıyorum. Güzel gidiyor herhangi bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…