Kırık OBP ile YKS sınavına hazırlanmak

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sene 2025 YKS sınavına gireceğim. Bu ilk olacak olacak. Fakat bu sene mezuna bırakma kararı almıştım, yalnız aile ortamından bir hayli uzaklaşmak istediğim için 2 yıllık bölüme gidip oradan tekrar YKS sınavına gireceğim. Bu yüzden OBP kırık oluyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmam lazım. Hemşirelik istiyorum sizce. Bu mümkün mü? Ve üniversitede. Böyle çalışacak yerler var mı acaba?

Aynı yolun yolcusuyuz hocam bende kırık OBP ile gireceğim geçen sene yerleştim ama çok ters bir yer çıkınca gidemedim

Şu anki netleriniz nasıl hocam?

Merhaba arkadaşlar, bu sene 2025 YKS sınavına gireceğim. Bu ilk olacak olacak. Fakat bu sene mezuna bırakma kararı almıştım, yalnız aile ortamından bir hayli uzaklaşmak istediğim için 2 yıllık bölüme gidip oradan tekrar YKS sınavına gireceğim. Bu yüzden OBP kırık oluyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmam lazım. Hemşirelik istiyorum sizce. Bu mümkün mü? Ve üniversitede. Böyle çalışacak yerler var mı acaba?

Az buçuk altyapın varsa efor vermeden girersin hemşireliğe onu diyebilirim.

Türkçeyi 25 civarına çıkarıp matematiğide 10 net civarı olursa çok güzel olur.

TYT Türkçe 16.
Mat 6
Sosyal 9
Fen 3
Fakat hocam bayağı eksik konularım var, yani matematik ilk 12 konu halletmedim hâlâ.
Hocam 70 gün var sadece tyt girecekseniz gene de rahat olun ama çalışın.
Matematik ilk 12 konuyu Eyüp b veya başka bir kanaldan testler dahilinde bitirin.
Türkçede paragraf, dil bilgisi ile ilerleyin minimum 25 30 net olsun Türkçe.
Sosyal deneme çözün analizle eksiklere çalışın
YouTube a fkb garanti kampı yazın ordan kampı bitirin 10 12 günde

Valla son 2-3 yıldır OBP bayağı etkiliyor öyle 2-3 net fazla net ile kapatılacak bir durum değil. Bence kal bu sene gitme. Her gün kütüphaneye gidersin akşam uyumak için eve gidersin. Bu yılı böyle geçir derim. Umarım kazanırsın.

2 yıllık bölüm yazmayı düşünüyorsanız DGS konusunu da araştırabilirsiniz. Ben çok bilgili değilim ama 2 yıllık bölümden 4 yıllığa geçiş için giriliyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı