Kırık OBP ve tekrar sınava girme ile ilgili

Talha of Bartın

Hectopat
Daha fazla  
2022-2023 YKS'ye girdim ve Edirne'ye yerleştim arkadaşlar. Şu an 2.sınıftayım ve hala okumaya devam ediyorum ama Edirne beni pek sarmadı gibi. Bu dönemi okuyup, 2.dönemi dondurmayı düşünüyorum(böyle bir imkan var denildi). Zaten girdiğim bölüm sözel bir bölüm, kısacası 5 aylık süreçte yine aynı bölüme veyahut başka alternatif bölümlere girebileceğimden eminim. Lakin aklımı kurcalayan durumlar şunlar:

Bu senenin 2.dönemini dondurup sınava girebiliyor muyum?

Girersem OBP kırık mı oluyor?

2.dönemi dondurmak diye bir şey yok varsayalım, direk kaydı sildim o zaman OBP gene kırık oluyor mu?

Merak ettiğim konular bunlar. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim, iyi sosyaller şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
OBP, direkt 1. sınıfa başlandıysa 1. sınıf sonunda kırılır. Hazırlık ile başlandıysa hazırlık sonunda kırılır. Yani sadece yerleştirme yapıldıktan sonraki sene olan sınavda kırılır.

OBP, direkt 1. sınıfa başlandıysa 1. sınıf sonunda kırılır. Hazırlık ile başlandıysa hazırlık sonunda kırılır. Yani sadece yerleştirme yapıldıktan sonraki sene olan sınavda kırılır.
Başka bir konuda okumuştum. Kaydımızı silersek peki, herhangi bir sıkıntı oluşuyor mu YKS sınavının puanlanmasında?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı