Kırık panelde "BIOS 021" hatası

W4LXcoN

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar BIOS 021 hatası veriyor 4 haneli bir pin girip entere basinca Windows sayfasına ulaşacağım. Fakat sol taraftan 3 parmak kadar kırık olduğundan PIN'i göremiyorum. Öneriniz nedir?

Dosya Ekleri

• 16713851734094559709124163294523.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 45
Ödünç bir monitör temin edebilirsiniz hatayı çözebilmek için. Bu şekilde anlaşılmaz.

Harici monitör kullanıyorum zaten Windows ekranı gelmeden görüntü gelmiyordu zaten eskiden de

Bios pilini sök 1 dk bekle tak.

Ne alakası var pille arkadaşım güvenli giriş yapıyorum zaten o yüzden pin istiyor amacım görüntüyü nasıl sağlayabilirim ya da pini nasıl bulabilirim gorebilirim.

Ne alakası var pille arkadaşım güvenli giriş yapıyorum zaten o yüzden pin istiyor amacım görüntüyü nasıl sağlayabilirim ya da pini nasıl bulabilirim gorebilirim.
PIN kodunu göremezsiniz. Ancak BIOS sıfırlama ile PIN sıfırlanır önceki PIN'i hatırlamıyorsanız.

Ben dizüstü olduğunu görmemişim.
Pili söktüğünde bios sıfırlanır. Pin kalkar büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…