Merhaba dün serçe parmağım kırıldı ve kolum şu an alçıda her neyse sorum şu 3 parmağım ve sol elim hala çalışıyor acaba oyun ya da film izleyip oynayabilir miyim? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
Merhaba dün serçe parmağım kırıldı ve kolum şu an alçıda her neyse sorum şu 3 parmağım ve sol elim hala çalışıyor acaba oyun ya da film izleyip oynayabilir miyim? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
benimde sağ el serçe parmağı boksör kırığı hocamBen oynuyordum sağ el 4. ve 5. parmağın devamında boksör kırığı vardı 3 parmakla oynuyordum. Ama oynamamanı tavsiye ederim.
Benim de sağ el serçe parmağı boksör kırığı hocam![]()
Benim de sağ el serçe parmağı boksör kırığı hocam![]()
düzeltip alçıya aldılar hocam ameliyatlık bi durum yoktu 15 güne falan alırız dediler bakalım dahada duvara yumruk yokGeçmiş olsun kardeşim ameliyat falan oldunmu düzeltip alçıyamı aldılar yoksa.
Bir daha duvara yumruk atmazsın herhalde![]()
Düzeltip alçıya aldılar hocam ameliyatlık bir durum yoktu 15 güne falan alırız dediler bakalım daha da duvara yumruk yok![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.