Direkt bağlanın, artık denetim yok sanırım. Sony'nin sitelerine girmeyin.Kırık PlayStation 3'ü internete bağlamak için nelere dikkat etmeliyim? (cfw)
Bir daha zor kırılır ama zaten düzgün destek yok bence korsan kullanmaya devam edin.Kırık PlayStation 3'ü internete bağlamak için nelere dikkat etmeliyim? (cfw)
Kırdırmayı kaldıracağım demiyor.Bir daha zor kırılır ama zaten düzgün destek yok bence korsan kullanmaya devam edin.
Tamam işte internete bağlanırsa ürün orjinale döner.Kırdırmayı kaldıracağım demiyor.
Kırık PlayStation 3'ü internete bağlamak için nelere dikkat etmeliyim? (cfw)
Güncelleme yaparsa sıkıntı cihaz falan eski sürümde kaldı. Cihazı güncellersem bu sefer m*ltim*n falan gidecek. Bir Store indirdim, bu yüzden soruyorum.
En son sürüm CFW kullanın, güncelleme yapmaz. Yaparken soruyor zaten.Güncelleme yaparsa sıkıntı oyun flan eski sürümde kaldı cihaz güncellersem bu sefer m*ltim*n flan gidecek bi store indirdim bu yüzden soruyorum
Öyle bir şey yok.Tamam işte internete bağlanırsa ürün orjinale döner.
Tamam işte internete bağlanırsa ürün orijinale döner.
Güncelleme yaparsa sıkıntı cihaz falan eski sürümde kaldı. Cihazı güncellersem bu sefer m*ltim*n falan gidecek. Bir Store indirdim, bu yüzden soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.