Kırık PS 4 nedir?

itchi_yxx

Femtopat
Daha fazla  
Sarı sitede bir PS 4 gördüm, adam yazdığı açıklamada kırık ve içinde bir sürü oyun var 30 tane ve yanında Jailbreak seti hediye falan diyor. Bunlar ne anlama geliyor?

Jailbreak ile yazılım yükleyip ücretsiz oyun atıyorlar içine. Ama internete bağlanamıyorsun. Daha doğrusu bağlanırsan gidiyor oyunlar.

Sarı sitede bir PS 4 gördüm, adam yazdığı açıklamada kırık ve içinde bir sürü oyun var 30 tane ve yanında Jailbreak seti hediye falan diyor. Bunlar ne anlama geliyor?

Oyunları korsan bir şekilde yüklüyorsun beleş diyelim, adamlar da kırıp size satıyor ve içinde 30 tane oyun oluyor. Jailbreak seti kablo veya oyunlar olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısaca online oynamayacaksan belki alabilirsin ama online oynayacaksan gereksiz. Hele bir de adam pahalıya satıyorsa daha da gereksiz.

Kısaca Online oynamayacaksan belki alabilirsin ama Online oynayacaksan gereksiz. Hele bir de adam pahalıya satıyorsa daha da gereksiz.

Online değil de yanımdaki arkadaşımla oynasam 2 kol var çünkü.

Jailbreak ile yazılım yükleyip ücretsiz oyun atıyorlar içine. Ama internete bağlanamıyorsun. Daha doğrusu bağlanırsan gidiyor oyunlar.

Peki oyunlar giderse mesela CD veya PS Store'dan oyun alsam çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı