S SEMAC83 Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 3 10 Mayıs 2020 #11 Maalesef irismanı da yükledim sorun aynı YouTube'yi kuruyorum onu bile açmıyor donup kalıyor hen de.
Kutay26 Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 9 10 Mayıs 2020 #12 SEMAC83 dedi: Maalesef irismanı da yükledim sorun aynı YouTube'yi kuruyorum onu bile açmıyor donup kalıyor hen de. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun maalesef MultiMAN'da değil. Ben o konu hakkında bir şey söyleyemem.
SEMAC83 dedi: Maalesef irismanı da yükledim sorun aynı YouTube'yi kuruyorum onu bile açmıyor donup kalıyor hen de. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun maalesef MultiMAN'da değil. Ben o konu hakkında bir şey söyleyemem.
S SEMAC83 Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 3 10 Mayıs 2020 #13 3 Gündür uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim zamanında yarı tuğlali makinemı kurtardım ama bnunu çözemedim. yokmu bilen eden ps ci tanıdığı olan falan yokmu Kutay26 dedi: Ben de öyle yaptım. Irısman'in sistemi daha iyi ve manel fan ayarı için de kullanılır. MultiMAN yerine IRISMAN yüklerseniz olur. @SEMAC83 Genişletmek için tıkla... peki senin sorunun çözeldü mü Arkadaşlar yok mu başka bilgisi olan. Son düzenleme: 13 Mayıs 2020
3 Gündür uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim zamanında yarı tuğlali makinemı kurtardım ama bnunu çözemedim. yokmu bilen eden ps ci tanıdığı olan falan yokmu Kutay26 dedi: Ben de öyle yaptım. Irısman'in sistemi daha iyi ve manel fan ayarı için de kullanılır. MultiMAN yerine IRISMAN yüklerseniz olur. @SEMAC83 Genişletmek için tıkla... peki senin sorunun çözeldü mü Arkadaşlar yok mu başka bilgisi olan.